Gaziantepspor’u kurtarın!

Yarım asırlık bir çınar… 7’den 70’e herkesin bir anısının olduğu bir kulüp. Yıllarca Gaziantepspor ile sevinip, Gaziantepspor ile üzüldük. Bir çok başarıları, Avrupa’yı, UEFA’ları Gaziantepspor ile gördük. Gözünü dünyaya açan bebek Gaziantepspor’u gördü. Yıllarca piramit yapıyla bu şehir liglerde ve Türk futbolunda adından sıkça bahsettirdi. Sayısız futbolcular yetiştirip, Türk futboluna sattı. Yerli ve yabancı en iyi oyuncuları şehrimize getirdi.
Kamil Ocak Stadı’nda tıklım tıklım tribünlere sahne oldu. Futbolcular sahaya çıkınca kendini bir Gaziantepli olarak gördü, 6317 şehidimizin simgesi olan Gaziantepspor maalesefki gurur için batırıldı. Bugün geline noktaya bakıyorum, halen Gaziantep FK olmasına rağmen herkesin kanayan yarası Gaziantepspor… Hele hele son bir aydır mahkemenin gerekçeli kararını açıklamasından sonra Mutlu Özpineci’nin gayretleriyle Gaziantepspor yeniden gündeme geldi. Şehirde bir Gaziantepspor ateşi alevlendi. Kolay kolay kimsenin bu alevi söndüreceğine inanmıyorum. Çünkü, hepimizin uzaktan ve yakından Gaziantepsporla ilgili bir anısı var. Bu anımızı hafızamızdan kimsenin silmeye gücü yetmez..
Biz tam Gaziantep’te yeni bir Gaziantepspor sevdası başladı derken BAL liginde bir teknik direktör çalışmış ve o isim Burak Şar.. Onun söyledikleri, başına gelenler inanın beni şok etti. 500 bin TL’ye yakın elektirik borcundan dolayı Burak hoca cezaevine girecek. Yani sadece Burak hocanın cezaevine girmesi değil, aslında Gaziantepspor cezaevine girecek. Burak Şar’ın hayalleri bitecek, iyi niyeti bitecek. Yazık günah… Hele hele böyle bir ortamda Gaziantepspor ateşi yeniden alevlenmeye başlarken hem Burak hocaya hemde Gaziantepspor’a sahip çıkma zamanı geldi. Gaziantep’i yönetenler, bu şehrin önde gelenleri ve spordan uzaktan ve yakından ilgisi olan herkes taşın altına elini koyması gerekiyor. Bugün liglerde Gaziantepspor ismi olsa kötü mü? olur… Hayır.. Ama herkes üzerine düşeni yaparsa Gaziantepsporumuz yeniden ayağa kalkacaktır.. Mutlu Özpineci’nin emeklerine destek olmak, kulübümüze sahip çıkmak zorundayız…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Teke Arşivi