Gaziantep FK’da taşlar yerine oturuyor!

Bolu kampındaki ilk hazırlık maçını bir arkadaşım aracılığıyla canlı olarak izledim. Erol Bulut, aslında ideal onbirini çıkardı sahaya. Yani, Avusturya kampı öncesinde hem kadrosunu kurmak, hemde ideal kadroyu oluşturmak için futbolcularının son durumunu görme imkanı buldu. Tabiki; hazırlık maçları lig için ölçü olmasada görülen köyde klavuz istemez. Erol Bulut’un heyecanı, istekli oluşu ve kendine olan özgüveni nedeniyle biraz daha umutluyum. İstanbul maçını canlı olarak izlerken, futbolcuların istekli oluşu ve performanslarının daha iyi duruma geleceğine inancımdan dolayı umutlanmadım değil.. Görüntü iyi, ve iyide bir ekip oluşturuluyor.
Transferlere gelince, acele etmeden, hata yapmadan ve az parayla en iyisini almaya çalışan bir ekip var. Bu takımın aslında en büyük eksikliği santrofor. Muhammet Demir gelmiyorsa, Mirallas olmuyorsa acilen bu takımın bir değil tam iki forvet alması gerekli. Çünkü, bakıyorum her bölgenin kendine göre bir iki ismi var. Ancak, santrofor olarak Dicko’ya ve Kenan Özer’e kalmasın bu takım. Tamam o iki oyuncu çok önemli ama, asıl golcü lazım bu takıma. Biran önce yöneticilerin de elini çabuk tutarak, lig başlamadan, kamp bitmeden takviyeleri yapması gerektiği inancındayım..
Son transferlere baktığımda, İbrahim Pehlivan, Doğan Erdoğan, Angelo Sagal ve son olarak gelecek olan Tunuslu Ali Abdi’nin takıma katkı sağlayacağına inanıyorum. Çünkü, kariyerlerine bakıldığında iyi gözüküyorlar ama, birazda bu oyuncuların zamana ihtiyacı var. Çünkü, son zamanlarda gerileyen isimler olmuşlar. Fakat, iyi bir kamp dönemi sonrasında beni yeni transferlerinde takıma katkı sağlayacağına inanıyorum…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Teke Arşivi