Gaziantep FK’da transfer geç mi kalıyor?

Gaziantep Futbol Kulübü heyecanlı başladı. Yeni başkan, yeni yönetim ve yeni bir teknik direktör ile.. Tabi, her sezon başında mutlaka transfer gereklidir bir takıma. Gaziantep FK’nın kadrosu iyi, geçen yılın başarılı takımı duruyor. Takımda yer alamayanlar gitti ama, yeni sezon öncesinde de eksikler olduğu bir gerçek. Mesala, bu takımın şu anda santroforu yok. Bu takımın en büyük eksikliği golcü.
Hatta, kalede, savunmada, orta alanda çok büyük sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Bu takım iyi bir forvet aldığı zaman eksikliğin büyük bir bölümünün de biteceği inancındayım.
Başkanla, yöneticilerle ve teknik direktör Erol Bulut ile yaptığım görüşmelerde hepsi gelecekten umutlu.. Tabi onların heyecanı beni dahada umutlandırdı. Birlik ve beraberliğin olduğu yerde ve istikrarın olduğu yerde mutlaka başarı vardır. Erol hoca ile yaptığım konuşmada ve görüşmede oda biran önce transfer istiyor. Hatta, 11 Temmuz’a kadar alınmasını istedi. Tarih verdi… Şu anda görüşme yapılan oyuncular var, gelmesi beklenen futbolcular var. Fakat, kulübün menfaatlerini düşünerek yönetimin biran önce elini çabuk tutması gerekiyor.
Kampta takıma uyum sağlamayan transfer, ligde pek başarılı olamaz. Bu bir gerçek. Bu nedenle Gaziantep Futbol Kulübü’nün transferde geç kalmaması gerekli. Bu hafta içerisinde alınacak alınsın, gelecek olsun gelsin. Çünkü, ikinci etap kamp başladı. Ve artık takım netleşecek. Geç kalmak demek, teknik direktörün de takımında sıkıntı yaşaması demek. Bu nedenle, biran önce transferlerin gerçekleşmesi de dileğimiz...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Teke Arşivi