M. Bedrettin Ay

M. Bedrettin Ay

Cesur ol..Hayalleri Gerçekleştir..!

Bir haftadır yeniden Gaziantep Futbol Kulübü takip aşkımız tavan yaptı.Önce Kongre,sonra başkan ve teknik direktör tanışma toplantısı.İnanılmaz sakin ve nezih bir kongre izledik.Adil Konukoğlu’nun ağırlığı fazlasıyla hissedildi.Dozajı iyi ayarlanabilirse faydalı.
Görevi bırakan Mehmet Büyükekşi belli etmese de gönlü ile İstanbul’a dönmediği aşikar.Yapmak istediklerini bitiremeden ayrıldığı kesin.Ser verdi,sır vermedi.Başarısını
Onursal Başkanlık’la taçlandırdı.
Çiçeği burnunda başkan Cevdet Akınal,göreve talip olmamış,tevdi edilmiş.Çok aktif değildi kongrede.Heyacanlı ama azimli bir portre çizdi.İş hayatındaki başarıyı kulübe taşır mı..? İçindeki heves yol haritası olacaktır.
Kenti temsil eden bir futbol kulübünün kongresinin 50-60 kişi ile yapılmasını yadırgadım biraz.El kaldıranları gördükce üye yapmamaktaki ketumluğu anlamak mümkün değil.Halkı arkasına alamayan hiçbir oluşumun başarılı olma şansının olmadığını anlamaları lazım artık.Bu kulüp holdinglerin değil şehrin takımı kimliğini bir an önce apoletine takmak zorunda.Gerisi yalan rüzgarı.Yönetim içinde futbolla ilintili çok az kişi olması da dikkat çekici.
Hafta sonundaki tanışma toplantısı çok daha verimli ve samimi idi.Teknik Direktör Erol Bulut;görüntüsünün aksine çok içten yaklaştı toplantıya katılanlara.Cevapları net ve aydınlatıcı idi.”Yeniden buluşup konuşacağız,soruları hazırlayın” derken birlik beraberlik sinyali verdi.Özgüveni ve Gaziantep’i tercihi açıklaması doyurucu oldu.İlk idmana daveti ve idmanda seyirci ile diyaloğu harika idi.
Başkan da, icra kurulu da konuya biraz daha vakıf görüntüsü verdi.Açık ve net konuştu Cevdet Akınal başkan.Satır paylaştı,teknik adam seçimini,transferleri ve projeleri.Tutukluğu gitmişti,işini anlatıyor rahatlığında göründü.Erdal Güneş’le ilgili tavrı destek gördü.
İki yanında oturan Erhan Özmen ve A.Fikret Kileci güven veren cümleler kurdular.Başkanını yükünü hafifletecek izlenimi yarattılar.Kileci’nin samimi tavrı,Özmen’in sakinliği dikkat çekti.Toplantıda bulunan diğer yönetim kurulu üyelerinin tanıtılmaması eksiklik oldu.”Bu kim..bu kim.?” diye sormak zorunda kaldık.
İşin doğrusu ben en çok Sezer Cihan’dan etkiledim.Sessiz sakin dururken,birden aldı sazı eline.Vay anam..vay..! Neler anlattı neler.Yeni tesisler,stat,ekonomik çözümler..Ayrıca bir gün mutlaka konuyu dinleyeceğim.Ama oğlu Mirza ile anlattığı anektodlar süperdi.Yakıştı kendisine.
Hani derler ya..”İnanmak ve istemek başarmanın kalkış durağıdır” diye.İki toplantı sonunda Erol Bulut’ta ve Başkan Cevdet Akınal ve çekirdek kadrosunda bu azim açıkca gözüktü.
Cesurlar..Hayallerimizi gerçekleştirmek istiyorlar.
Dileyelim Erol Bulut,Alanyaspor’u,yönetim geçen yılı aşsın.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
M. Bedrettin Ay Arşivi