GAZİANTEP FK’DA GÖRÜNTÜ FLU...

Takımlar harıl harıl transfer yapıyor, Gaziantep FK papatya falı açıyor. Ve üstelik “Basını uzak tutalım” derken amatör takımlara transfer önerisinde bulunuyor bizim yöneticilerimiz... Basın bu işin bir parçası beyler, uzak tutsanızda basın masanın dört ayağından birisi. Basın olmazsa sizler olmazsınız, takım olmaz.. O zaman masa yan yatar..
Geçtik bunları;
Bizler taraftarın, okurlarımızın, izleyenlerimizin gözü, kulağı ve sesi olmaya devam edeceğiz. Sizler amatör takıma oyuncu önerirken bizler taraftarımıza ve okurlarımıza güzel bilgiler ve haberler vermeye çalışacağız.
Şimdi gelelim transferlere... Aslında geçen sezon başında bu kulüp nasıl Sumudica’ya dayalı bir takım oluşturduysa, bu sezonda aynı olacak gibi. Tabi net bir şey olmamasıyla birlikte Erol Bulut’un istediği oyuncular üzerinde görüşme yapılıyor. Erol Bulut kimi istiyorsa, o futbolcunun alınması için çalışma yürütülüyor. Tamam, hocaya soralım, istediği oyuncuları araştıralım veya alalım ama, Gaziantep FK’nın ne olursa olsun hocaya dayalı bir ekip kurmaması gerekiyor. Sonra bunun sıkıntıları yaşanıyor. Geçen yılki yönetimde yer alan başkan Cevdet Akınal’ın da böyle bir hataya düşeceğini zannetmiyorum. Tamam, ellerinde bir liste yok, veya daha önceden belirlenmiş oyuncular yok ama, futbolda artık herkes herkesi biliyor. Hangi futbolcu boşta, hangi oyuncu ne yapabilir bunlar apaçık ortada.
Şu ana kadar beklenen hamleyi göremedik. Transferde sessizlik hakim. İnşallah bu sessizlik fırtına öncesindeki sessizliktir. Çünkü, kampın başlamasına 10 gün kaldı. 10 gün sonra takım hazır hale gelmesi gerekiyor. Veya, kulübün içerisinde işler nasıl yürüyor, bilgi zaten yok. Bilende... Ama, ne olursa olsun şu anda fluu olan görüntüsü netleştirmek yönetimin elinde. Basın ile birlikte bu görüntü netleşir. Dilerim transferde az hata yapılır veya hiç yapılmaz. Transferde doğru işler yapılırsa takımın geleceği de iyi olur. Başkan ve yöneticilerde gözler.. Şimdi ne yapacaklar bekleleyim..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Teke Arşivi