Hava BULUT, Gaziantep’i unut!

Gaziantep FK’da her yıl olduğu gibi bu sezonda değişimler sezonu... Başkan, yönetici, teknik direktör derken futbolcu sürkülasyonu yine olacak. Ondan sonra, bizlerde günü kurtarmayı izleyip duracağız.. Ama, teknik direktör konusunda çok titiz davranılması gerektiğine inanıyorum. Çünkü, siz sezon başında teknik direktöre dayalı bir takım kurarsanız ondan sonra futbolcuları oynatma şansınız olmaz.
İyi veya kötü Ricardo Sa Pinto burada bir iz bıraktı. Gerek kişiliğiyle, gerekse saygı ve sevgisiyle. Sumudica sonrasında gerçekten Pinto’nun ve teknik direktörlük mesleğinin ne kadar değerli olduğunu gördük.
İşte böyle bir ortamda iki haftadan buyana Erol Bulut gelecek mi? gelmeyecek mi? papatya falları açıp duruyoruz. Adamın sanki şampiyonlar ligi şampiyonluğu, Türkiye şampiyonluğu ve üst üste kaldırdığı kupalar varmış gibi isteklerine eyvallah ediyoruz. 10 tane yardımcı, bir tane basın danışmanı ve daha neler neler... Bu kadar eli güçlü bir tenik adamın Gaziantep FK’da ne yapabileceğini merak ediyorum. Bizim yöneticilerimiz ise bu teknik adamda ne buldular anlamıyorum. Sanki başka isim kalmadı. Adamın istekleri bitmiyor. İnşallah yöneticiler ağırlığını koyar. Erol olmaz başkası olur..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Teke Arşivi