Gaziantep FK, Ununu elemiş..

İç sahada haftalardır kaybetmeyen ve Erzurumspor yenilgisiyle bu tılsımı bozulan Gaziantep Futbol Kulübü, Ankara'dan üç puanla dönüp ilk 5 umutlarını artırınca bizlerde yeniden heyecanlandık. Ama, ligin sonlarına gelirken adeta ununu eleyip eleğini asan takım görüntüsü veren Gaziantep FK, Sivasspor karşısında adeta tel tel döküldü. Gele maçın ilk yarısında Sivasspor'dan Kayode ve Max Gradel, Gaziantep savunmasıyla kedinin fare ile oynadığı gibi oynadılar. Bakmayın siz skorun 1-0 olduğuna. İlk yarıda Günay olmasa bu savunmaya ve takıma Sivasspor daha çok gol atardı.
Çünkü, Gaziantep Fk defansı öne çıkınca oyun tam Sivassporun istediği gibi oldu. Hızlı adamlarla çıkan konuk takım etkilide olmayı başardı. Ağır savunmaya karşı daha istekli ve hareketli olan Sivasspor Gaziantep kalesinde pozisyonlar üretti.
Senin kilit isimlerin ikinci yarıda devreye girince biraz olsun Gaziantep FK ileride boy gösterdi. Pinto'nun hamleleri yetersiz kalsada Gaziantep ileride bulduğu pozisyonları çokta değerlendiremedi. Bu maçla birlikte ilk 5 hedefi başka bahara kalan Gaziantep Futbol Kulübü’nün bu saatten sonra geleceği düşünmesi gerektiğine inanıyorum. Çünkü, ununu elemiş eleğini duvara asmıs gibi Gaziantep FK.. Artık bu saatten sonra gelen galibiyeti ve üç puanı haneye yazıp sezonu bitirmek lazım.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Teke Arşivi