Üç Var Şaklabanı, üç futbolcu ve Gaziantep FK...

Geçtiğimiz hafta Erzurumspor maçı öncesi üç şaklaban reyting uğruna, önce Gaziantep FK Kulübünün kaptanı Günay, Enver Cenk ve Bilal'ı resmen şikeci, bahisci, maç satan konumuna getirip lime lime ettiler. Ertem Şener komutasında, Emre Bol, Evren Turhan ve Bışar Özbey denen şahıslar bu takımın en önemli öğesi kaptanını, bu takımı şampiyon yapan, milli takımlık oynayan futbolcusunu doğradılar ve kamuoyunun önüne attılar.
Sonra biz apar, topar daha olayın ne olduğunu, araştırmadan, bilmeden, öğrenmeden Günay başta olmak üzere iki futbolcuyu maç kadrosuna almadık. Adamların reyting uğruna yaptığı bu saçmalığa prim verdik, onları haklı çıkartır gibi davrandık.
Bu ortamda takım Erzurumspor önünde sahada ruh gibi gezdi ve uzun bir aradan sonra ilk kez kalede duran Çağlar'ın yediği üç golle Erzurumspor'a mağlup olduk. Hem Erzurumspor'a can verdik, hemde kendi evimizde yenilerek alttaki ligin kaderini değiştirdik.
Peki bu hafta ne oldu ;
Günay Ankaragücü deplasmanında pazubantını taktı, kalesine geçti ve allah doğrunun yanında dercesine kurtardı, köşelerden çıkardı, arkadaşlarını oynattı ve Sousa'nın golüyle deplasmanda galip gelerek hem trilyonları takımına kazandırdı, hem üstten koparmadı, hemde avrupa şansını devam ettirdi.
Peki Gaziantep FK'nın, futbolcularının şerefini, haysiyetini paramparça eden, takımı demorolize edip mağlup edenler, puanları, paraları kaybettiren şaklabanlar ne olacak.
Bir şey olmayacak yüzlerine tükürsen yarabbi şükür deyip reyting için yeni bir iftira, kumpas, organizasyon için yeni futbolcular ve takımlar bulacaklar.
Bu arada geçtiğimiz hafta takım Erzurumspor önünde mağlup Pinto kenarda yok ve başkan, yöneticiler sahada oynanan futbola, skora isyan edip locaya, Pinto'ya dönerek sahayı gösterip, tabelayı gösterip, whatsap mesajlarına bak diyorlar.
Güldüm gerçekten, acı ama gerçek neler yazdıklarını tahmin ediyorum.
Mesaj gönderdikleri adam Pinto Portekiz futbolunun efsanelerinden Figo, Rui Costa, Nuno Gomes, Couto ve diğerlerinin takım arkadaşı.
Sonra Sporting Lizbon'un efsane teknik direktörü. Yani 48 yaşındaki hayatının 38 yılını milli takım, kulüp takımlarında geçiren birine şeref trübününden mesaj verilmez.
Tesislere gidersiniz, toplantıyı yaparsınız, saha içi ve dışındaki yanlışlarınızı belirtirsiniz, beğenmezseniz mesajı verir gönderirsiniz.
Esas Var odasındaki rezillere ne mesaj verilecek bende sizler gibi merak edip, bekliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kenan Yücel Arşivi