Gaziantep FK'ya oyun oynanıyor!

Bugün maç yazmak istemiyor canım.. Yani, Erzurumspor maçı şöyle oldu, böyle oldu demeyi dahi istemiyorum. 
Çünkü ; Gaziantep Futbol Kulübü’ne oyun oynanıyor. Bu ouyunun başrol oyuncusu da belliki bu takımın en başarılısı Günay Güvenç seçilmiş.
İlk 5 içinde olmak isteyen Gaziantep FK için bir takım seneryolar yazılmış ve oynanıyor. Sahada ve saha dışında bir takım engellemeler var. Bunları görüyoruz ama birde TV ekranlarında olmaya başladı. Bu sezon Gaziantep Futbol Kulübü’nün en başarılı ismi Günay Güvenç, başrol oyuncusu seçilmiş ve ayağından aşağıya çekiliyor. Fazla öne çıkarsan, fazla başarılı olursan sana adım attırmazlar bu camiada. Ve öylede oldu. Gaziantep FK, biraz sivrilmeye başladı bugün başına gelmeyen kalmadı. Sahada yapılan fauller, lehine verilen ve verilneyen kararlar, hocası sahada tutulmayan bir takım. Ve gelinen noktada Günay’ın iyi niyeti ve arkadaşına yardımcı olma isteği kulübe pahalıya mal oldu. Var vey yok.. Ona yargı ve mahkeme karar verecek. Fakat, Günay gibi bir kişinin bu tür işlerin içinde olmasına şaşırdım. Günay’ın da biran önce bu işten aklanması gerekiyor. 
Haaa... Bu işle Gaziantep Futbol Kulübü’nün aslında karıştırılmaması gerekli. Bir futbolcunun özel hayatında arkadaşı ile olam olayını Gaziantep gibi, onurlu, şerefli ve GAZİ olan bu şehre mal edilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Yönetimin de bu oyunu bşran önce çözmesi gerekiyor. Tamam, olay ortaya çıktıktan sonra Günay, Enver Cenk Şahin ve Bilal'in kadroya alınmaması doğru bir karar. Ve bundan sonrada yapılması gerekenler var. Gaziantep Futbol Kulübü yöneticileri, gerek kulübün içinde gerekse dışında dönen oyunları engellemek zorunda. Çünkü, başarılı olduğun an bakın başınıza neler geliyor. Bu olay çözüme bağlandıktan sonrada gereken neyse yapılsın. Bu şehir, onuruyla, şerefiyle her zaman dimdik ayakta durdu. Durmaya da devam edecek. Oyunu bozmak sizlerin görevi beyler. Günay ve arkadaşları hata yapmışsa o zaman gereğini de siz yapın. Kim olursa olsun... Kimse Gaziantep'ten büyük değildir... 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Teke Arşivi