Günay Kaptan...!

Benim kaptanıma...!
Benim 2018 yılından beri kalemdeki insana..!
Benim Başakşehir Stadında şampiyonluk kupasını kaldıran eldivenime...!
Benim iki yıldır süper ligte kalemi aslanlar gibi koruyan, takımına, armasına sahip çıkan kendini inanılmaz geliştirerek adeta burada yeniden doğan ve milli takımlık performans sergileyen eldivenime...!
Bugün oynarsa 100. Maçına çıkacak olan kalecime...!
Adı spor proğramı ama aslında moderatörlüğünü yıllarca yapıp sonra kovulduğu Beyaz Futbol'u geçmek için yeni kanalı ve proğramında olmaz türlü şarlatanlık, şaklabanlık, senaryo yapan, ruh çağırma, uzaya çıkış, vb işlere imza Ertem Şener ile yanındaki Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş'ın kadrolu çakalları kaptanımız Günay Güvenç ve futbolcularımız Enver Cenk Şahin ile Bilal'ı resmen şikeci yaptı, Kasımpaşa maçını satmakla suçladı ve 198 bin lira kazandılar dedi.
Bunun üzerine bizim kulüp başkanı ve yönetim bu üç futbolcuyu bugünkü maçın kadrosuna almadılar.
Yahu siz bu tongaya nasıl düşersiniz. Adamların tam istediği bu zaten. Biz ortaya çıkardık, işte kadro dışı kaldılar deyip hem reyting yaptılar, hemde onlara yeni malzeme verdik.
Hepiniz bu şehrin takımının emanetçilerisiniz. Bu şehirde yaşayanlar bu takımın haklarını her platformda koruyasınız diye sizi seçti.
Siz dün gece bu şarlatanların proğramına bağlanıp. Ne konuşuyorsunuz kardeşim sizin elinizde belge var mı ? Günay, Enver, Cenk bahis oynadığı, hesaplar, dökümanlar, resimler veya dökümanlar var mı ?
Günay dediğiniz adamın yıllığı 7 milyon tl. Aldığı bonus ve primlerle neredeyse aylığı 1 trilyona geliyor. Sırf Kasımpaşa maçının primi 40 bin tl. Hangi kafa ile iki gol yenilecek ve 198 bin kazanılacak organizasyona girer.
Bunların ağzının payını neden vermiyorsunuz ?
Neden şimdiye kadar bu adamlar için Cumhuriyet savcılığına başvurmuyorsunuz ?
Neden bu çocukları iddiacı, organizasyoncu , şikeci gibi kamuoyunun önüne atıyorsunuz ?
Bugün bu adamlar hele Günay 100 maç arifesinde kadronun dışında kalması basiretsizliktir.
Başkanlık, yöneticilik, basın, taraftarlık Başakşehir Stadında kaptan Günay'ın kazandırdığı şampiyonluk sonrası onunla birlikte kupa kaldırmak değil, o ve arkadaşlarına saldırı yapıldığında onların yanında olabilmektir.
Ben Onun ve takımın yanındayım.
Herkes safını belirlesin, ya bizi süper lige çıkaran kaptanın yanında, yada üç şarlatanın.
Karar sizin...?

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kenan Yücel Arşivi