M. Bedrettin Ay

M. Bedrettin Ay

Bıçak Sırtı..!

Pazartesi..Perşembe..Pazar arkası yarın gibi devam ediyor süper lig. Kasımpaşa bu kez Gaziantep’te.Gaziantep evinde kral,Kasımpaşa son yedi deplasmanda üç puanla tanışamadı.Ev sahibinde Morais ve Vertrih’in yokluğunda Güray ve Sousa şans bulmuş.Pinto yine tribünde.
Varga’nın şutu direkten dönmese ilk dakikada golle tanışacaktı Kasımpaşa.Çok geçmedi Varga soldan orta Thelin gögsü ile golü attı.İlk çeyrekte üst üste duran top kullandı Gaziantep.Tempo hayli yüksek.Bu bölümde karşı koyan olmayınca orta sahayı hızlı geçti konuk ekip.
İkinci çeyrekte de buna devam ettiler.Gaziantep savruk oynamaya devam etti,bir türlü oyun kuramadı.Pas hataları da hayli fazla.Varga Gaziantep sol kanadını otobana çevirdi.Attıkları şutlarda kaleci Günay dikkatli.Pozisyon üretmekte zorlanan Gaziantep’te;Tosic’in Kenan’a müdahalesine penaltı çaldı hakem ama karar Var’dan döndü.
Ev sahibinde Rashid ve Sousa ne defans görevinde nede hücuma katkıda yeterli gözükmedi.Rakip istediği gibi hücuma çıktı.Bu bölümün sonlarında Gaziantep’in pozisyona dönüşmeyen atakları oldu.Topa sahip olan ev sahibi idi ama tabelayı değiştiren Kasımpaşa oldu.Aklımda kalan oyuncu ise Varga idi.
Sakatlanan Koomson ikinci perdede yok.Doğucan oyunda.Gaziantep rakip sahada daha çok görünmeye başladı ama şut imkanı vermedi rakip defans.Dicko’nun biçilmesine hayrettir “Devam” dedi Arda Kardeşler.
Kasımpaşa ani çıkışlarına devam etti.Hadergjonel’den pas Thelin dokundu,fark iki.Golden sonra da yüklenmeye devam etti Gaziantep.İlk defa güzel bir orta izledik,Kenan pas ve Dicko farkı bire indirdi.
Meta kulübede nihayet uyandı ve hamle yaptı son yirmiye giderken.Sousa,Rashid ve Mirallas kenarda Muhammed,Cenk,Jefferson oyunda.Bu değişiklik dönüm noktası oldu.Son çeyrekte daha derli toplu ve ayağa pasla oynamaya başladı Gaziantep.Kasımpaşa’da boş durmadı tabii.Ama bu kez orta sahayı babalarının çiftliği gibi harmanlayamadılar.
Ve beklenen gol Muhammed’le geldi.Sağdan Cenk orta,Miranda kafa şutu direkten dönüş ve Muhammed’in dokunuşu tabelada eşitlik var.Golden sonra da hayli baskılı oynadı ev sahibi,ümçüncü golü de aradı ama Kasımpaşa defansı ve kaleci Ertuğrul başarılı.
Bıçak sırtından döndü Gaziantep.Tekrar hatırlatmak ta fayda var.Jefferson,Muhammed,Vetrih takımın olmazsa olmazları.Tosca acilen lazım.Oğuz nerede ki..? Pinto;kendileri gibi hızlı çıkma taktiğinde olan takımlara karşı da oyun geliştirmek zorunda.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
M. Bedrettin Ay Arşivi