Kasketli Avcı ve 17 milyon 340 bin!

Oh be ne güzel hayat, ne güzel sözleşme.
Beşiktaş ile kapı gibi mukavele yap yanında sekiz tane yardımcın ile birlikte paraları al, 239 günde yani 28 resmi maçta 14 mağlubiyet alınca istifa etme, seni kovmalarını bekle, gönderilince koşa koşa önce TFF'ye sonra Avukatlara, Mahkemelere git birde üstüne 17 milyon 340 bin lira para kazan.
Şimdilerde ise çalıştığın Trabzonspor'da unutulmaz , efsanevi Trabzonsporlu teknik adam Ahmet Suat Özyazıcı'yı çağrıştıran kasketle sahalarda, kulübede, basın toplantılarında boy göster.
Yahu Türk futbolunda anadolu ihtilalini yapan Anadoluya ilk şampiyonluğu getiren, Türk futboluna ve milli takıma şimdiki Şenol Güneş, Turgay, Dozer Cemil, Ali Kemal, Necati gibi onlarca futbolcuyu kazandıran kasketli Ahmet Suat Özyazıcı aynı zamanda Trabzon'dan hırdavat ve nalbur dükkanı işletirdi.
Onun için o kasket her kafaya, her zihine, her adama uymaz.
Gelelim eski başkan Fikret Orman'a ve kulüpleri batırıp giden zihniyetlere...!
Allahtan korkun siz kendi şirketlerinizde araştırmadan böyle mukaveler yapıyormusunuz.
O zaman neden bu kulüplerin yani beytülmalın paralarını teknik adamlara, futbolculara, menejerlere rahatça savurabiliyorsunuz.
Kendi şirketinizde 239 gün değil 239 yıl çalıştırdığınız yöneticiye 17 milyon 340 bin lirayı verirmisiniz ?
Böyle sözleşme yaparmısınız ?
Utanmazlar dünya ve ülke bu haldeyken 18 kulübün borcu 12 milyar türk lirasını aşmış.
Çiftçiye para vermesi gereken Ziraat Bankası sizin gibi hacıağaların, iş bilmezlerin yönettikleri kulüblere ve beş para etmez, son 20 yılda bir tane uluslar arası başarısı olmayan lige para akıtıyor.
Yazıktır, günahtır, pandemi döneminde, esnafların, müzisyenlerin, taksicilerin, turizmcilerin intihar ettiği, astığı bir ortamda bu haber gerçekten tüm toplumun vicdanını derinden sarstı ve yaraladı.
Avcı onun için önce kasketi çıkart, sonra bu alacağın parayı ya iade et, yada pandemiden zarar görenlere hibe edeceğini açıkla.
Bu arada Mersin, Gaziantep, Sakarya, Kocaeli, Diyarbakır, Malatya, Erzurum ve benzer kulüplerin nasıl bitirildiğinin özeti bu aslında.
İşin ilginci ne biliyormusunuz veya komedi, ironi.
Başkan Fikret Orman ile Abdullah Avcı'nın imza töreninin arkasında resimde gördüğünüz şu yazı vardı. Burası Beşiktaş, burada imzalar kağıtlara değil, kalplere atılır.
Ve 239 gün sonra gidince ve dünkü karar sonrası gördük neye atıldığını. Atılan imzalar kalbe değil 17 milyon 340 bin lirayaymış.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kenan Yücel Arşivi