Geleceğe bakmak lazım!

Süper Lig’de sona doğru gelinirken bence ligin en rahat kulübü Gaziantep Futbol Kulübü. Milli maç arasına girerken 47 puan ve 6. sırada öyle küçük görülecek bir durum değil. Gerçekten bu takım iyi sonuçlar aldı, almaya devam ediyor. Kalan maçlarda ne yapar? ne eder? bilmiyorum ama, ilk 5 arasında olacağına yürekten inanıyorum. Olmasını da canı gönülden istiyorum. Çünkü, bu şehir başarıyı hak ediyor, Avrupa’da olmayı hak ediyor. Onun için, hakemlere, VAR’a rağmen kazanmaya devam. Siz iyi olursanız, geride gelir geçer…
Böyle bir ortamda ligin en rahat kulübü olan Gaziantep’in artık geleceği düşünmesi gerektiğine inanıyorum. Bu sezon, öyle yada böyle güzel işler yapıldı. Fakat, gelecek yılın planlarını yapmak, transfer politikasını belirlemek, iç transferde kimin sözleşmesi bitiyorsa ona imza attırmak gerekiyor. Geleçeğin planlarını şimdiden yaparsanız, yeni sezonda da rahat edersiniz.
Tabi, başkan Mehmet Büyükekşi devam edecek mi? etmeyecek mi? bilinmiyor. Ama, devam edecekmiş gibi çalışması, geleceğin planlarını yapması ve yönetici arkadaşlarıyla kafa kafaya vererek yeni sezonun projesini çizmesi gerektiğine inanıyorum.
Teknik Direktör Pinto ile yola devam edilecek. Onuda masaya alıp, politika belirlenmeli ve Gaziantep FK’nın geleceği konusunda adım atılmalı.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Teke Arşivi