Fatih Terim, kulüplerin kapısına kilit..!

Manşetteki sözü söyleyen kim..!
Fatih Terim..!
İmparator..!
UEFA kupası, Türkiye ligi, süper kupa, Türkiye kupası ne bulmuşsa kaldırmış bir futbol adamı
Milli takım, Galatasaray, Fiorentina, Milan çalıştırmış uluslararası bir futbol adamı.
Yani diyor ki, iş bilmez başkan ve yöneticiler, kan emici menejerler, bu sistemden beslenen holiganlar, pastadan yani teknik direktör, futbolcu ve aracılardan pay alanlar, kulüplerden maaş alan basın mensupları el birliğiyle kulüpleri maddi anlamda bitirdiler.
Sadece kulüpler değil, Türk Futbolunun kapısına kilit vurulması an meselesi.
Aslında bizim Gaziantep futbolunun kapısına kilit 2005 yılında yanlış başkan seçimi Kızıl kardeşler, devamı siyasetçiler, bürokrasi, basın, Taraftar grupları, menejerler tarafından küme düştüğünde vuruldu.
Sonra Belediye tandanslı, iş adamları, siyasetçiler ve zengin stk ve lionsların zorlaması ile Konukoğlu soyadının etrafında birleşen kesim ve Şampiyonluk. Arkasından Adil Konukoğlu 'nun ayrılması sonrası halktan ve şehirden kopuk ve sadece Şumudica 'nın skandalları ile yerel ve ulusal basında yer bulan bir takım.
Sahi ;
Galatasaray camiasının Fatih Terim 'i var.
Peki bizim camianın, şehrimizin, mahallemizin, cenahın futbol adamları ne yapıyor, ne alemde ?
Hüseyin Kalpar 65 yaşında 15 yaşında Gaziantepspor camiasına adım atmış. Top oynamış, antrenör, teknik direktörlük yapmış, Türkiye 'de bilmem kaç tane şampiyonluk yaşamış, bu saçlarını organizede değil sahalarda ağartmış bu Büyük Gaziantepsporlu futbol adamını arayan, fikrini alan var mı?
Keza Nurullah Sağlam, Mehmet Şahan , Bünyamin Süral, Ali Güneş, İsmet Savcılıoğlu, Fatih Yılmaz, Erol Azgın, Mehmet Polat, Alper Akıcı, Bülent Bölükbaşı, Mustafa Aksoy, ve benzerlerini,....!
Kardeşim bunlar futbol adamı, futbol.
Bunlar hayatlarının 3/2'sini bu topa verdiler. Siz bu adamların maçını Roma, Groningen, Lierse, Lens, Fenerbahçe, Galatasaray,Beşiktaş, Trabzonspor ile oynarken trübününde belki var, belkide yoktunuz. Onlar Capello'ya ders verirken, şimdi sizler organizeciler, siyasetçiler, bürokratlar bunlara futbol dersi veremezsiniz.
Gaziantep FK 'yı kapatmadan gidin fabrikalarınızın, siyasetinizin, bürokrasinizin başına. Bu futbol adamlarını getirin Gaziantep futbol takımının başkanlığına, yönetimine, sportif direktörlüğe, sahanın kenarına.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kenan Yücel Arşivi