İki puan var'dı hakemler aldı

Son haftalarda Pinto'nun taktiği ve oyun anlayışı ile sahaya çıkan Gaziantep Futbol Kulübü, kazanmaya başlarken oynadığı futbolla bizleri de umutlandırıyor. Malatyaspor deplasmanından da iyi bir sonuçla döner hesabı yaparken, hakemleri katmadık hesaba... Orta alanda Mert Güzenge, VAR'da Fırat Aydınus olduğunu unuttum..
Karşılaşmanın başından sonuna kadar oyun hakimiyeti elinde olan Gaziantep Futbol Kulübü idi. Tabi baskı var, mücadele vardı ama engelleyen birileride VAR'dı... Maçın hakemleri verdikleri ve vermedikleri kararlarla maça etki yaptılar. Ben bir maçta bir hakemin bu kadar VAR'a gitmesine bir anlam veremedim. Sanki maçı orta hakem değil, VAR hakemi Fırat Aydınus yönetti. Üç penaltı, iki kırmızı kart, sayısız sarı kart.. Tabi futbolculara yapılan fauller, gözlerine, bacaklarına ve ayaklarına aldıkları darbeler bir yana maç adeta böyle bitsin gibisinden çalan düdük vardı. Sağolsun Mert Güzenge ve Fırat Aydınus istedikleri gibi maçı tamamladılar. Gaziantep Futbol Kulübü'nün emeği çalındı bir yana bu Kulübün iki puanı gitti. Aslında bu takımın şu anda iki puanı daha VAR'dı ama hakemler vermedi. Olsun... Bir gün bu takım hakemleri de yenecektir...
Ancak : anlamadığım Papy Djilobodji neden yok?
Bu Andre Felipe gol makinesi diye geldi, bulaşık makinesi çıktı
Gaziantep FK savunması neden bu kadar açık veriyor çözemedim. Orta alanda Maxim ve Vetrih yalnız kalıyor benden söylemesi.
Bunlara rağmen alınan her puan önemli. Malatyaspor deplasmanından da önemli bir puan aldı bu takım tebrikler...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Teke Arşivi