SUMUDİCA CİN GİBİ!

Yazıma başlarken ACABA Gaziantep FK’nın dostu kaldı mı? diye kendi kendime sordum. Maalesef diyerek başlıyorum… Kim gelirse, kim rakip olursa Gaziantep FK’ya düşman olarak sahadan ayrılıyor. Haa, yanlış anlaşılmasın Gaziantep takımının iyi oynadığından değil, kaybettiği ve kazandığından hiç değil. Sağolsun Sumudica yüzünden düşman oluyorlar. Yarın bir gün dara düşerse bu takım, elinden tutacak kimse kalmadığını yönetenlere hatırlatmak istiyorum.
Şimdi diyeceksiniz ki; “Sumudica’nın gördüğü kırmızı kart çok ağır” tamam bende ağır diyorum. Ama, tribüne çıkıp Trabzonspor yöneticilerinin üzerine yürümek ne demek? maç sonrasında üç puanı almış gibi göbek atmaya ne diyeceksiniz? Konyaspor yönetimine, taraftarına el kol hareketi yapmak, Sivas’ta şeref tribününe hareket etmek, Denizlispor maçında Denizlili yöneticileri çileden çıkarmak. Kayserispor maçında yine aynı, Malatya maçında aynı… Say saya bildiğin kadar. Vukaatlar bitmek bilmiyor. Adam başarılarıyla değil, gördüğü sarı ve kırmızı kartlarla, hareketleriyle tavırlarıyla gündemde. Yetmedi, yöneticileri suçladı, yetmedi hakemleri, yetmedi menejerleri suçladı. TFF harekete geçti savunmasını istedi ama, birşey çıkacağını zannetmiyorum. Fakat, 50 bin Euro rüşvetle ilgili ne gerçek varsa gün yüzüne çıkarılmalı. Sumudica’nın söyledikleri yabana atılmamalı.
Amaaaaa…. Yarın bir gün Sumudica gider, biz bize kaldığımızda başımız taşa değdiği zaman ahlar vahlar çekeriz ama, iş işten geçmiş olur. Çünkü, Gaziantep FK kulübü kalıcı, Sumudica, başkan, yöneticiler, futbolcular gidici. Yine, yarın bir gün rakiplerle karşı karşıya gelecek olan yine bu şehir. Onun için, destek olmak bir yana, çözüm üretilmesi gerekiyor. Yoksa, ayağımız taşa takıldığında elimizden tutan olmayacak.
Aslında, milli maç arası girerken yönetim manalı bir açıklama yaptı. “Biz hocamızın arkasındayız, güveniyoruz” gibisinden. Ancak, futbolda “Hocamızın arkasındayız” dendiği vakit 2 bilemediniz 3 maç sonra teknik direktörün ipi çekilir. Milli maç arasından sonraki haftalarda ne olur bilmiyorum ama, çokta iç açıcı bir durum olacağını sanmıyorum. Haaa, Romanya’ya tatile giden Sumudica döner mi? onuda bekleyip göreceğiz.. “Mutlaka beni kovarlar” diye açıklama yapan Sumudica, artık bu hareketleriyle gitmek mi istiyor, yoksa tazminat peşindemi bilmiyorum ama, Cin gibi bir teknik adam olduğunu söylemek isterim..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Teke Arşivi