TEK TESELLİ PUAN…

Haftalardır kazanamayan, Trabzon’da Küçük Zorbay’a takılan Gaziantep, bu kez Antalya karşısında. Eksikler var, sakatlık var ve yine en iyi çıkabileceği kadroyla sahada Gaziantep… Rakip Antalyaspor ve onlarda bir çıkış arıyor. Gaziantep FK, yeni hocasıyla tam 5 maçtır kazanmayı unuttu ve artık yeter, kazanma zamanı diyerek sahada hem takım, hemde bizler..
Antalyaspor karşısında Muhammet ve Kana’nın olmaması büyük eksiklik ama, Portekizli hocanın yaptığı sürpriz bir değişiklik var. Haftalardır beğenilen Ertuğrul kulübede, Miranda sahada. Ne oluyor? demeye kalmadan zaten Miranda’nın kötü futbolu, eksiklerinin oluşu dikkatimizi çekti. Eh… İleride gol için ilk onbirde sahaya çıkan Andre Felipe bırakın gol atmayı bir tek topu bile ayağında tutamadı. Orta sahada sadece Maxim ve Kenan Özer’e kaldı takım. Her ikiside görevini yapsada, Oğuz’un kaçırdığı net gol sç baş yoldurdu. İlk yarıda istediğini alamayan ev sahibi, ikinci yarıda daha iyi olur, golü bulur derken bu kez sazı çalanda oynayanda konuk takım oldu. Onlarda rakip ceza sahasına kadar gelip geri dönen bir ekip oldu. Vetrih, Mirallas gol için büyük şans yakalamasına rağmen atamadı. Yani, alan razı veren razı misali her iki takımda birer puana razı oldu.
Gaziantep tam 6 maçtır kazanamıyor Üç puan hasreti sürüyor. Bu takımın biran önce kazanması, biran önce üç puan alması gerekiyor. Takım olarak güzel bir görüntü veriliyor ama, ileride sonucu getirecek hamle yok. Umarım, kısa sürede toparlanır ve bu hamleyi yapar Gaziantep…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Teke Arşivi