Gaziantep FK’da tek çiçekle bahar gelmez! Erdal Güneş mi? başka birisi mi?

Geçtiğimiz hafta baş döndüren gelişmeler, başkanlık ve Erol Bulut’un gitmesiyle yoğun trafik vardı. Bu trafikten zararsız kurtulmak, hele hele haftalar sonra üç puan almak çok önemliydi. Psikolojik olarak yıkılmış bir camia vardı. Bu camianın ayağa kalkması için şok bir galibiyet gerekiyordu. Bu galibiyet Ankara’dan ve Ankaragücü maçından geldi. Futbolcular vargüçleriyle çalıştı. Futbolcular, kulübede Erdal Güneş’e inandılar, destek oldular ve görevlerini yaptılar. Nihayetinde mücadele, hırs, azim Gaziantep FK’nın ayağa kalkmasını sağladı. Tabii bu galibiyetten sonra sanki şampiyonluk havası estirildi. Sanki lig bitti, bu takım şampiyon olmuş gibi bir hava yaratıldı. Aslında bu görüntüler Gaziantep FK’nın yeniden ayağa kalkışının sinyaliydi. Bu günleri hepimiz çok özledik. Bu takımın üzerinden çok büyük bir yük kalktı. Erol Bulut’un baskısı, ekonomik kriz futbolcular üzerinde adeta kambur oluşturmuştu. Ankaragücü galibiyeti bunları bitirdi. Erol Bulut’un gitmesi nefes aldırdı. Gaziantep FK’nın üzerindeki yük kalktı. Maçtan sonra ağlamalar, gözyaşları ve kenetlenme bunun patlaması oldu. Gayet doğal olarak sevindi herkes..
Amaaaa…
İşte bu sevinç arttık bitti. Dünya gerçeklerine yeniden dönme vakti. Bir tek çiçekle baharın gelmeyeceğini hepimiz biliriz. Daha önümüzde 17 maç var. Bu derenin altından çok sular akacak. Onun için, gerçek dünyaya dönelim ve yarın oynanacak olan Hatayspor maçına kenetlenelim. Gaziantep FK için artık bu saatten sonra bu sevinci devam ettirme hedefi olacaktır. Rehavete kapılırsak, sevinçleri aşırı yaşamaya başlarsak kaybederiz. Ankaragücü karşılaşması aslında bu şehir ve bu takım için dönüm maçı oldu. Bu maçtan artık ders çıkarıp önümüze bakmamız gerekiyor.
Diğer bir konu! Bu kulübün çar-çur edecek parası yok. Yeni bir maceraya da gerek yok. Siz yeter ki, Erdal Güneş’e inanın ve güvenin. Erdal Güneş ile yola devam edin. Bu takımın bir iki maç sonra düşme korkusu bitecek. Bu takımın şampiyon olma şansı da olmadığına göre az parayla çok iş yapmaya bakın. Başkan bulunur veya bulunmaz çok önemli değil. Şu anda kulüple birebir ilgilenen Vali Davut Gül var. Valimizin önderliğinde bu takımın daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Yeter ki, Erdal Güneş ekibini doğru seçsin ve Güneş’in ekibinde işi binlerler olsun.. Haa, alt yapıyı, geleceği, üst yapıyı düşünüyoruz derseniz de, bu takıma tecrübeli, genç oyuncuları oynatma cesareti gösteren bir teknik adam getirin. İsim vermek istemiyorum ama, adres belli… Onun için az parayla çok iş yapma zamanı.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Teke Arşivi