Gaziantep FK’nın şansı vali Davut Gül!

Gaziantep FK, Gaziantepspor’un kaderini yaşıyor. Kulüplerimiz işbilmezlik, yanlış transfer politikası ve “Ben bilirim” mantılığıyla yönetildiği için bugünlere geldi. Yarım asırlık ve herkesin iyi veya kötü bir anısı olduğu Gaziantepspor nasıl yok edildiyse, bugün Gaziantep FK aynı kaderi yaşıyor. İyiki valiler var. Daha önce Ali Yerlikaya, şimdi ise sayın Davut Gül Gaziantep futbolunun yaşaması için gecesini gündüzüne katıyor. Eğer ki vali bey “Banane, benim işim mi bu” dese vay Gaziantep’in haline. İyiki Gaziantep’i ve futbolu seven bir valimiz var. Sayın Davut Gül, Sivas’ta görev yaparken darboğaza giren Sivasspor için tüm şehirden, sanayicisinden, işadamından destek alarak Sivasspor’un yaşamasını sağladı. Mecnun başkan “Ben yokum, bıraktım” dediği anda devreye girdi ve güçlü bir yönetim oluşturarak Sivasspor’u ayakta tuttu. Bugün Sivasspor Süper Lig’de ve Avrupa’da yoluna devam ediyorsa bunda sayın Gül’ün büyük katkısı var. Ve bugün Gaziantep FK içinde en büyük şans sayın vali Davut Gül.. Gaziantep FK’nın kurtuluşu ve yaşaması için çaba gösteriyor. Eline, yüreğine, emeğine sağlık sayın valim.
Gelelim asıl meseleye. Gaziantep FK’ya başkan ve yönetimden çok şu anda para lazım. Bu kulübün yaşaması ve ligde kalması için acilen para gerekiyor. Onun için başkanlık koltuğuna oturacak isim Tolga Batallı veya bir başkası olur bilmiyorum ama, gelen cebi dolu gelmek zorunda. Bu kulübün bir kere düzlüğe çıkması için pamuk ellerin cebe atılması gerekiyor. Tolga bey yönetimini oluşturuyor ve 30 kişilik bir ekip olacak. Ama, bu yönetimde kimler olur belli değil. Ve üstelik yönetime gireceklere bir şart var. 100 bin dolar verecek. Bunu kim yapar bilmiyorum ama, herkesin yapması gerekiyor. Çünkü, tek Gaziantep var, tek Gaziantep FK var. Başka alternatif olmadığı için taşın altına elimizi değil, gövdemizi koyma zamanı.
Buraya kadar tamam… Peki, bu kulübü bu hale getirenler nerede?
Sezon başında ve geçen yıl 64’e yakın transfere imza atanlar, Erol Bulut ile yana yana durup sözleşme imzalayanlar nerede? Erol Bulut ile yapılan sözleşmede, “Biz Erol beyle arkadaş gibiyiz, ayrılırken kardeşce anlaşır ayrılıyız” diyenler nerede?İşte bu yanlış transferlerin ve harcamaların hesabını kim verecek merak ediyorum. Ondan sonra yetiş Vali bey.. Yetiş Fatma hanım… Yetiş Adil Konukoğlu deniyor. Nereye kadar? Adil Konukoğlu verecek, Vali bey ve Fatma hanım destek sağlayacak… Bu işi ehline teslim etme zamanı. O nedenle, ince eleyip sık dokuma zamanı..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Teke Arşivi