M. Bedrettin Ay

M. Bedrettin Ay

Beş başlı dev

Belediye, Valilik, Organize, Altın hisse, Erol Bulut’tan oluşan beş başlı bir dev Gaziantep Futbol Kulübü. Tabii bir de yeni Başkan Tolga Batallıeklendi şimdi. Ayıkla princin taşını.
Aslında borcun da, sorunların da kaynağı belli. Kendimiz olamamamız. Parayı veren düdüğü çalarım istiyor. Baş çok olunca teknik adam da bildiğini okuyor. Bırakıp giden eski başkanların ayrılma sebebi de, üstü kapalı ima edildiği üzereçantacı’lık yapmak istememeleri. Davul omuzlarında tokmak başkasında.
Yeni başkan yönetimi yakında belirler. Listeyi yine iş adamlarından ve AŞ den belirlemesi kaçınılmaz son. Yoook.. eski köye yeni adet getirir, iş adamlarının yanına Kenan Yücel’in deyimi ile “Lasonil” koklamış, eski futbolcular veya şu ana görev yapmayan teknik adamlardan ilave yaparsa şaşırırım.
Spor kulüplerinin barış sebebi transfer yanlışları ve Erol Bulut mukavelesine benzer anlaşmalar. Her sezon 10-15 transfer yap, sonra oynayanlara bak.! Yine Günay, Djilobodji, Maksim, Tosca ve Kitsiuo… “Genç yetenek” diye alınanlar kulübede ömür çürütüyor. Sezon öncesi Özmen ve Kileci’nin önerisi dikkate alınıp teknik adam ile yollar ayrılmalıydı. Yıllardır teknik kadroda olan Erdal Güneş’le yola devam edilseydi, bugünkünden daha kötü durumda olmazdık herhalde.
Tolga Batallı’nın işi zor. Hem kulübe para verenleri idare edecek, altın hisse ile iyi geçinecek, hala “Gaziantepspor” diyenleri taraftar yapacak. Sonrasında kulüpte futbolcular dahil iyi bir kış temizliği planlayacak. Menajerlerden kaçabilirse kendi tarama ekibini kuracak.
2o24’ü görür mü..? Dualarım kendisi ile ama zor dostum zor..!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
M. Bedrettin Ay Arşivi