Maç Cuma başladı Pazar bitti

Maç aslında hafta içi başladı. Öncelikle kongre başkan ve yönetim kurulu seçimi. Sonrasında bulunması gereken 60 trilyon para. Çünkü Cuma günü para yatmazsa üç puan silinecek ve aynı Kayserispor akibetine uğrayacaktık ondan sonra yönetim olsa ne olur, olmasa ne olur.
Ama önce yeni yönetim oluştu, sonra para yattı ve yönetimede
Eski ve futbol dünyasından isimler girince işin şekli değişti.
Maç başladı ve kıran kırana sert temaslı bir mücadele. Sahanın her santimetresinde top için savaş veren her iki takım. Bu arada temaslarda tabiki sertlikler müthiş. Ama ilk yarının akılda kalan tek pozisyonu Nkodunun, Kitsiu'ya attığı kafayı vara gitmesine rağmen es geçen Atilla Karaoğlan acaba aynı hareketi Kitsiu yapsa bırakın kırmızıyı kan kırmızıyı gösterirdi.
İkinci yarı maçın temposu, mücadelesi aksiyonu pozisyonları ve hikayesi bambaşka bir hal aldı. Top bir o kalede bir bu kalede gitti geldi. Trübünlerin " antep gol, gol " isteğini kırmadılar. Figuero müthiş götürdü, harika bitirdi. Ama maç bitmedi . Beşiktaş vatan millet Sakarya dercesine sülale boyu gelirken biz ne yazık ki bu boşlukları değerlendiremedik. Bu arada bir yan top ve ite kaka topu filemizde gördük.
Sonrası tek puan olsun harika bir mücadele ve kaybedilen iki puan, kazanılan tek puan. Aslında bu maç Cuma günü kazanıldı. Para ve yönetim morali silinecek üç puan ve şimdi kazanılan dört puan.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kenan Yücel Arşivi