31 yıllık yol hikayesi...!

Gaziantep Olay Medyanın yol hikayesinin bugün 31. Yılı.
Erol Maraş, Raci Dölek rahmetli Nuri Sabırsız, Mehmet Taşcı ve Fevzi Tekin birlikteliği ve önderliğinde Balıklı parkı karşısında başlayan aslında Gaziantep'in yazılı ve görsel basının hikayesidir bu.
Siyasetten, ekonomiye, belediyelerden, odalara, seçimlere, olaylara hep ilklere imza attı. Bende 2000'li yılların başında bir spor yazarı, yorumcusu olarak bu yol ve Gaziantep'in sporundaki futbol,basketbol, voleybol, amatör kısaca her branşta Mustafa Teke ve Bedrettin Ay ile birlikte haber yaptık, röportaj yaptık, koşturduk. Antremanları, kampları, deplasmanları takip ettik. Tam 25 yıl Spor Tempo ile birlikte evlerinize, ofislerinize, köylerinize, ilçelerinize, yurt içi ve dışındaki tüm hemşerilerimizin aslında gönüllerine konuk olduk.
Basın dünyası dışarıdan ne kadar güzel ve şaşalı görünür. Ama aslında ne kadar meşakkatli ve zorlu. Düşünün hafta sonları ailenizden ayrı deplasmanlar, maçlar, kamplar, yollar ama her şeye rağmen değer.
Çünkü bu bir misyon ve gönül işi. Spor yazarlığı sayesinde sadece Gaziantep'te değil tüm Türkiye ve yurt dışında o kadar güzel ve harika dostlarımız oldu ki, hepsine bir kez daha selamlar.
İnşallah bu değişen basın konjöktürüne rağmen Olay Medya nice yıllara devam eder.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kenan Yücel Arşivi