Mehmet Erol Maraş

Mehmet Erol Maraş

Gazi Şehire Bir Haftada 3 Şehit! - Siyaset Kazanı Kaynıyor

İçimiz ağlıyor, yüreklerimiz yanıyor… Dualarımız her zaman Irak’ta devam eden Pençe Kilit Operasyonu'nda vatan toprağı ve Bayrağı için savaşan Mehmetçilerimizle… O evlatlarımızdan şehit olanlardan üçü Gaziantepli… Üçününcü “Şehit” haberleri birer gün arayla geldi. Her üç Gaziantepli şehidimiz yüreklerimizi dağladı. Pırıl pırıl gençler vatanımız için, toprağımız için, bayrağımız için gözlerini dahi kırpmadan canlarını seve seve verdiler. Her üç şehidimizi ve tüm şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyorum..
Gaziantep, Türkiye’nin tek Gazi şehri.. Bu gazi şehrimizde geçen hafta üç şehit vardı. Bu şehitlerimizin haberi herkesi derin üzüntüye boğdu. Gerçekten Gaziantep savunmasında olduğu gibi bugünde ülkemizin için gözümüzü kırpmadan mücadeleye devam ediyoruz…


Şehitlerimiz Teğmen Duabey Onur Öztürkmen, Piyade Uzman Çavuş Eyüp Uğurlu, Piyade Sözleşmeli er Mehmet Demir’in şehit olmaları bir hafta içerisinde Gaziantep’te büyük üzüntü yarattı. Tüm Türkiye, şehitlerimizi anarken Karkamış’ta yaşanan roketli saldırı sonrasında gencecik Ayşenur öğretmenin, 5 yaşandığı Hasan evladımızın şehit edilmesi derinden üzdü bizleri. Gazi Şehir Gaziantep’in geçen hafta yaşadığı bu tablo şehirde büyük üzüntüyle karşılandı. Bizlerde şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.. Mekanları cennet olsun. Ailelerine Allah sabır versin.

SİYASET KAZANI KAYNIYOR
Haziran 2023 seçimleri için sahaya inen, kollarını sıvayan siyasiler yoğun tempoda çalışıyor. Nabız tutuyolar, halkın içine karışmış durumdalar. Bazıları sevgi gösterileriyle karşılaşıyor, bazıları tepkiyle.. Haliyle bunlar olacak. Yeter ki, halkın sesine kulak verilsin. Geçtiğimiz aylarda bakanlar, milletvekilleri, genel başkanların kamp kurduğu Gaziantep’te bu görüntü daha çok artacak gibi. Çünkü, her geçen gün 2023 Haziran’a yaklaşıyoruz… Bunun öncesinde seçim olur mu? olmaz mı bilmiyorum ama, şu anda siyasetçiler de, halkta 2023 Haziran’a kilitlenmiş durumda… Siyasi partilerin uğrak noktası haline gelen Gaziantep, hareketli günler, haftalar, aylar geçirecek gibi. İktidar partisi, muhalefet partisi ve tüm parti liderlerinin burayı çok önemsediği bir gerçek. Bu yolda, daha çok siyasetçi ve partilinin buraya geleceği aşikar..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mehmet Erol Maraş Arşivi