Gaziantep ve Milli maç!

Diyarbakır coşkusu ve galibiyetinin üzerinden 72 saat geçtikten sonra şimdi kendi evimizde, stadımızda milli maç heyecanını yaşamak harika bir duygu. Üç gündür Gaziantep kırmızı ve beyaz her taraf milli takım, ay yıldız.
Bu coşku bambaşka. Hele maç öncesi " bir başkadır benim memleketim " çalarken " Türkiye " tezahüratları insanın tüylerini diken diken ediyor. Maça Cüneyt Çakır başladı. 28 yıllık ulusal ve uluslararası kariyerini Gaziantep 'te noktaladı. Hemde 40 bin kişi önünde ve " Türkiye seninle gurur duyuyor " tezahüratları altında. Her düdüğe ve hakeme böyle jübile olmaz. Oda göz yaşları içerisinde ve tüm Stadı selamlayarak soyunma odasına gitti.
Ve Milli takım Hakan Çalhanoğlu kaptanlığı ve liderliğinde sazı eline aldı  İspanya 'da leblebi gibi gol atan milli takımda suskun olan Enes Ünal nihayet golünü ay yıldız ilede attı. Takım Doğu ve Güneydoğu'da San Marino ve Faroe adaları şokunu atlatmış derken Rennesli Doğan Alemdar inanılmaz bir hata golü yedi. O andan itibaren trübünler inanılmaz bir Arda çılgınlığı ve tezahüratları ile Kalyon Stadını inletti. Kuntz 'ta bu talebe kulağını tıkamadı. Derken Hakan Çalhanoğlunun golü geldi. Sonuçta Diyarbakır'da İskoçya ve Gaziantep 'te Çekya galibiyetleri ile San Marino ve Faroe adalarının ardından bu galibiyetler hem ülke sıralaması ve Doğu, Güneydoğu buluşması müthiş oldu. Gaziantepli futbolseverler hem milli takımı hemde yıldızları özlemiş.  Biz ise dolu trübünler ve coşkuyu. Emeği geçen herkese teşekkürler.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kenan Yücel Arşivi