M. Bedrettin Ay

M. Bedrettin Ay

Futbolcuların Karagümrük karşılaşması karnesi

GÜNAY : Daha karşılaşmanın başında iki önemli kurtarış yaptı. Sonrasında da kurtarışlar devam etti. Meşin yuvarlağı oyuna sokmada da stoperlerden daha iyi. Nazar boncuğu takmak gerek.

KİTSİOU : Bir var bir yok. Rakibi ile boğuşmaktan ileriye destek fırsatı bulamadı. Ömürcan formaya göz kırpıyor.

ARDA : Konyaspor maçında gol dışındaki oyunu ile de bizlere ışık saçmıştı. Bu karşılamada tatmin edici olmaktan uzaktı. Hocasının verdiği şansı iyi kullanamadı. Alan ve adam paylaşımında hatalar yaptı.

ERTUĞRUL : Güzel bir gol attı. Boroni ile mücadelede zorlandı. Partneri Dijilobodji’nin olmaması performansını etkiledi.

TOSCA : Gününde değildi. Baniya’nın iki golün de hatalı. Bir oyunda bir kulübede olması performansını etkiliyor.Orta sahanın yardımlaşmada zayıf kalması tüm defans gibi ona da dinlenme şansı vermedi.

HANOUSEK :Çok fazla gözükmedi. Adamını hep kaçırdı. Kademe anlayışındaki yetersizlik rakibe fırsatlar doğurdu. Şansını daha böyle ne kadar devam ettirir bilemiyorum.

JETKOVİÇ : Doğrusunu isterseniz üç-dört maç önceki Jetkoviç’i mumla arıyoruz. Oyunda devamlılık göstermekten uzak bir görüntü veriyor. Sagal’ın savruk oyunu tüm orta sahayı etkiliyor.

MERKEL : Önceki karşılamalara göre daha aktif gözüktü. Yeterli mi.? Asla.! Temposunu v pas trafiğindeki verimini mutlak artırması gerek.

MAXSİM : Takımın her zaman olduğu gibi usta ayağı idi. Koştu, duran topları çok çok iyi kullandı. O olmasa takımın üçüncü bölgeye nasıl gideceği kırk bilinmeyenli denklem. Bir nazar boncuğu da O’na.

SAĞAL : Onu anlamak için çok gayret gösteriyoruz. Koşularını olumlu hale getirmekte yetersiz. Çok top eziyor. O durumda rakip takım hızlı atak geliştiriyor. Sabır taşı çatladı vallahi.

FİGUEİREDO : Yeterli sayıda, müsait pozisyonda topla buluşturulamıyor. Buda performansını etkiliyor. Gayreti yeterince karşılık bulmuyor. Attığı gol tesellisi oldu.

ABDÜLKADİR PARMAK- DİJİLOBODJİ- MUSTAFA ve PEKHART’ın aldıkları süre bizlere bir fikir üretecek kadar yeterli olmadı.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
M. Bedrettin Ay Arşivi