Gaziantep FK’nın hastalığı belli! Bu takım nerede hata yapıyor?

Gaziantep FK maalesef gol atamıyor.. Atınca skoru koruyamıyor. Bunun sıkıntısını da tam 9 maçtır çekiyor. İlk 4 haftada alınan 10 puan, son 9 maçta alınan 6 puan.. Peki bu kayıplar neden oluyor derseniz..

Gaziantep FK’nın bırakın oyun sistemini, düzenini ve kadrosunu. Bu takım son 9 haftada ne oynadığını bilmiyor. Nasıl mücadele ediyor, nasıl rakip kaleye gidiyor çözemiyorum. Karagümrük maçında, ‘Acaba’ dedim ama yine beni yanıltmadı bu takım. Gaziantep Futbol Kulübü’nün kadro yapılanmasındaki hata bir yana bu takımda orta sahada oyun kurucu, savunmada güvenilir ismi yok. Gaziantep bu maçta bir kez daha görüldük ki, çok zor gol atıyor ama çokta basit goller yiyor.

Görüyorum ki, bu maçta olduğu gibi Erol Bulut halen arayış içerisinde. Ligde 14 hafta geride kalmış Gaziantep Futbol Kulübü’nün henüz sistemi, kadrosu ve düzeni oturmamış. Şimdi önümüzde 45 günlük bir ara var. Haa bu arada transfer olmayacak ama, Erol Bulut’un bazılarının kulağını çekeceğine inanıyorum. Sen 3 kez öne geç skoru koruyamadan berabere kal. Belki süre olsaydı mağlubiyet bile olabilirdi. Yazık değil mi?  

Şimdi bu deplasmandan hemde sağı-solu belli olmayan Karagümrük takımından alınan bir puan iyi diyebiliriz. Fakat, kazanma şansın olduğu bir maçı tek puanla kapatıyorsun. Bu neden? Çünkü Günay olmasa bu takım belki daha farklı mağlup olabilirdi. Ama her şeye rağmen Günay ile bir puan alındı. Gaziantep bu sıkıntısını ve hastalığını gideremediği takdirde daha çok kayıp yaşar.. Benden söylemesi..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Teke Arşivi