M. Bedrettin Ay

M. Bedrettin Ay

Futbolcuların Kayserispor karşılaşması karnesi

GÜNAY: Elinden geleni fazlasıyla yaptı. İki golde de yapacağı pek fazla şey yoktu. Dökülen takımı ayakta tutabilmek adına gereğini yaptı kaptan.
KİTSİOU: İleri geri çalıştı. Cordozo ile boğuştu. Önemli hücum etkinliklerinde fotoğrafın içinde idi hep. Direkten dönen şutu kendi ve takım adına sonun başlangıcı oldu.
ERTUĞRUL: Cansiperane oynuyor. Tekmeye kafa atıyor. İyi tabii ama kademe ve yerleşme konusunda yeterli gözükmedi. Topu oyuna sokmada da eksikleri var.
DJİLOBODJİ: Dalga dalga gelen rakip ataklarda, arkadaşlarının açığını kapatmada tecrübesini konuşturdu. Ertuğrul ile aralarına Jetkoviç’in sızması hem kendinin hem defansın akordunu bozdu.
HANOUSEK: Çok gözükmedi. Gökhan ve Onur karşısında bocaladı. Hücuma çıktığı nadir anlarda da yaptığı ortalar ne yazık ki yerini bulmaktan uzaktı.
JETKOVİÇ: Alıştığımız Jetkovic’ten uzak bir performans sergiledi. Hocanın tercihi mi bilemiyorum, alışık olduğu mevki dışında çok geride, stoper lerin arasında sıkışması takıma pahalıya patladı.
FURKAN: Atom karınca mübarek. Orta alanda tek başına mücadele etti ama nereye kadar. Kaybolan arkadaşlarına nazire yaparcasına güzel oyununu golle de taçlandırdı.
MERKEL: İlk defa ilk on birde şans buldu. İyi kullandı mı şansını? Ben de hayır.! İnisiyatif almadı hiç. Aldı- verdi.. O kadar. Beklentilerin uzağında idi. Kim bilir belki de kocaman orta alanı Furkan’la ancak bu kadar götürebildi.
SAGAL: Erol Bulut’un bu kadar tahammül etmesini anlamak mümkün değil. Ne yaptığını, ne yapacağını bizde takım arkadaşları da anlamıyor. Oyun içinde kafasına göre takılıyor.
MAXSİM: Sahne aldığı zamanlarda takım pozisyon üretme şansı buluyor. Keşke şut ve pas tercihlerinde daha verimli olabilse.. Sahne alma süresini de uzatsa..!
PEKHART-ABDÜLKADİR ve MARKOVİÇ aldıkları süre kelimelere dökecek kadar çok olmadı.
————————————

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
M. Bedrettin Ay Arşivi