Sancak ve Şimşek şov..!

Maç öncesi rakip takımın başkanı Murat Sancak 'ın 45 dakikalık şovunu izledik. Basın trübününde. Önce sahanın çimleri üzerinde Şov yaptı. Sonra Motella, futbolcuları, trübünleri selamladı. Sonra sıra saha içerisindeki Basın mensupları, yetmedi trübünler ile resimler. Federasyon temsilcileri, akreditasyonlu görevliler ile denetim yapar gibi Şov.
Ve en sonunda protokol trübününde kendi yöneticilerine ayrılan yeri beğenmeyip ne protokol, ne akreditasyonu dinlemeden eliyle hepsini çağırıp engellemek isteyen görevlileri fırçaladıktan sonra haşmettap edasıyla maçını izlefi.
Gaziantep FK yönetimi;
Beyler siz o koltuk ve ünvanlar ile bu şehri temsil ediyorsunuz. Bu şehrin aşağılanmasına nasıl müsaade edersiniz. Bir rakip takımın başkanının bu şovuna neden izin verirsiniz. Düşünün bir Adana Valisi veya Belediye Başkanı buraya gelip müstemleke memleketi gibi gelip emirler verse, protokole emirler yağdirsa neler olur.
Onun için bu takımın sadece saha içinde değil dışında da başkanı ve yöneticilerisiniz. Bizi ezdiremezsiniz, bizi küçük düşüremezsiniz, bizi aşağılatamazsınız.
Bu yetmedi;
Trabzon 'da var, Gaziantep'te var sahada ezdiriyorsunuz. Olmaz, olamaz.
Benim için dünkü sonuç değil, saha öncesi yaşadıklarımız, gördüklerim önemli.
Artık bu Adil başkan sonrası yaşanan başkan sorunu ve gittikçe azalan yonetici sorunu çözülmeli.
Ya da ;
Bizim Antep tabiriyle bozulup düzülmenin tam sırası

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kenan Yücel Arşivi