M. Bedrettin Ay

M. Bedrettin Ay

Futbolcuların Kasımpaşa maçı karnesi

GÜNAY: Ayakta kalan tek oyuncu idi kaptan.Daha ne yapsın.Yediği golde de yapacak bir şeyi yoktu.Örnek almalı diğerleri.
KİTSİU: Celina karşında ezildi.İleri çıkma şansı bulamadı.Tek olumu hareketi kaleye giden şuta siper olması idi.
ERTUĞRUL: Vasat bir oyun ortaya koydu.Orta alanın başarısız olmasından defans ta aksadı tabii ki.
TOSCA :Uzun zamandır ilk defa şans buldu.Şansını iyi kullandığını düşünüyorum.Ama Dijilobodji’nin takımı toparlaması ve ateşlemesi özlendi.
JETKOVİÇ : Şaşırttı beni. Sezon başından beri ilk defa vasatın altında kaldı. O da takımın genel performans düşüklüğünü kurbanı oldu.
FURKAN : Eski koşan,pres yapan,rakibi yıldıran Furkan’ı aradı gözlerim maç boyu. Heyhat.. O da tüm takım gibi özelliklerini tesislerde bırakmış.
MAXSİM : Rakipler ezberlemiş onu. Topla çok az buluştu. Buluştuğunda da iyi kullanmak yerine isabetsiz paslarla hücumu başlamadan bitirdi. Tanıdığımız. Maxsim bugün yoktu.
MARKOVİÇ : Erol hocanın kontenjan oyuncusu. Oyunda kaldığı sürede tek bir olumlu katkısı olmadı takıma.Enerjisi yetersiz anladık.Bu kadar da pasif olunmaz ki..
PEKHART : İlk onbir de şans buldu. Topla çok az buluşturuldu. Koştu,pres yapmaya çalıştı.Kalite ve kapasitesini gösterecek bir fırsat bulamadı.
SAGAL : Sahanın en savruk ve ilgisiz oyuncusu idi. Çok koşuyor izlenimi veriyor ama faydalı değil. Çok top ezdi, kaybettiğ topları kazanmak için gayret göstermedi. Erol hoca 73 dakika iyi sabretti. Pes yani..
Oyuna sonradan giren; ABDÜLKADİR, FİGUEİREDO, VELİU, MİRZA VE HALİL İBRAHİM’de fark yaratmaktan uzaktı.Takımın genel isteksizliğine ayak uydurdular..!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
M. Bedrettin Ay Arşivi