Mehmet Erol Maraş

Mehmet Erol Maraş

2023 seçimleri öncesi Gaziantep yine revaçta - Bitirin artık şu hastaneyi

Gaziantep’te gündem o kadar yoğun geçiyor ki, hemen hemen her hafta yeni bir organizasyon ve hareketlilik oluyor. Biliyorsunuz geçtiğimiz hafta GastroAntep festivalini ve önemini anlattık. Bununla birlikte festival düzenlenen yerin çokta uygun olmadığını ve trafik konusunda şehrin sıkıntı yaşadığını söyledik. Gaziantep gerçekten Türkiye’nin gözbebeği bir şehir. Şöyle bir baktığımızda her hafta yeni bir festival ve organizasyon oluyor. Konserler tabii cabası.. Bu hafta sonunu ise Gaziantep Rumkale’de su oyunları festivalinde geçirdi. Büyük bir organizasyon ve önemli bir gündü.. Emeği geçenlere teşekkür etmek gerekiyor..


Ve gelelim Gaziantep’e olan ilgiye.. Eylül ayı araştırmamıza baktığımızda bakanların biri gitti, diğeri geldi Gaziantep’e. Eylül ayı içerisinde Gaziantep, 5 bakanı ağırladı. Gerek festivallere geldiler, gerekse Ak Parti toplantı ve ziyaretlerine. Üstelik açılışlara katıldılar. Yani, Gaziantep bakanlar konusunda hareketli bir ay geçirdi diyebiliriz.


Bu bakanların gelişi ve burada halkla buluşmaları, açılışlara katılmaları, Ak Parti danışma toplantılarına katılmaları seçimin ayak sesleri diyorum. Çünkü, 2023 Haziran’da yapılacak olan seçim öncesinde kollar sıvandı. Herkes sahada ve çalışma içerisinde. Genel Merkezler, il ve ilçe teşkilatları bakıyorum çok hareketli. Partilerin hepsi hemen hemen her gün bir yerde mitingte, açılışta veya festivalde. 2023 Haziran seçimlerinin ateşi aslında yakıldı. Anketler yapılıyor, gövde gösterileri oluyor, halkın nabzı yoklanıyor. Böyle bir ortamda da Gaziantep yine revaçta gözüküyor. Eylül ayında Ak Partili bakanları ağırlayan bu şehir, Ekim ayında diğer siyasi partilerin genel başkanlarını ağırlayacak. Yani, Ekim ayıda dolu dolu geçecek…

BİTİRİN ARTIK ŞU HASTANEYİ

Temeli atılalı 10 yıldan fazla oldu. Bırakın yılan hikayesine dönmeyi inşaat bir başlıyor bir duruyor.. Gaziantep Şehir Hastanesi şu ana kadar neden bitirilemedi merak ediyorum. Defalarca şirket değiştirildi ama yinede bu iş uzadıkça uzadı. Geçtiğimiz hafta eski Adalet Bakanı sayın Abdülhamit Gül’ün de katılımıyla Rönesans İnşaat yeniden kolları sıvadı. Ama bu kez bitecek gibi. Bitmesi de gerekiyor. Çünkü, Gaziantep nüfusundan daha az şehirlerde Şehir Hastaneleri faaliyete geçti ama burada bir türlü faaliyete geçemedi. Umarım Rönesans İnşaat bu işi bitirecektir. Ve üstelik bitmesi de gerekiyor. Gaziantep çok büyüdü, gerçekten de böyle yatırımlara ihtiyacı var.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mehmet Erol Maraş Arşivi