M. Bedrettin Ay

M. Bedrettin Ay

Katliam..!

Ümraniyespor maçı hayal kırıklığı sonrası,Avrupa kupası galibiyeti apoletli Trabzonspor karşısında.Abdülkadir,Mustafa yok.Furkan ve Markoviç çimende. Dakika iki gol bir.Maxsim uzaklardan getirdi,harika vurdu.Tempo hızlı.Bakesetas..Günay ve direk.Şans anı kırmızı siyahlılar için.İyi kapanan konuk ekip rakibin pas hatalarından faaydalandığı pozisyonlardan birinde Markoviç ile farkı iki yaptı. Topa sahip olmada cimri olan konuk ekip rakibin çok sayıda hücum organizasyonu ile karşı karşıya kaldı.Kazanılan toplar da çabuk kaybedildi.Trabzonspor oyunu enine boyuna istediği şekilde yönlendirmeye devam etti.Çok sayıda şut şansı da buldular. Gaziantep defansı nefes alacak vakti bulamadı.Ve Trezeguet farkı bire indirdi. Bütün takdir haklarını ev sahibi lehine kullanan Mete Kalkavan;çarpma olarak değerlendirmesi gereken pozisyonu VAR’ın da zorlaması ile penaltı ile değerlendirdi.Niyeti belli olmuştu.Bakesetas için kolay oldu penaltı vuruşu.Eşitlik var.
İkinci perdeye Pekhart hamlesi ile başladı Erol Bulut.Bir süre rakibi daha önde karşılama başarısı gösterdi Gaziantep.Fakat Trabzonspor öyle dominant oynuyor ki,topa hükmetme süresini o kadar uzatıyor ki inanılmaz. Niyetini daha önce çaldığı ve çalmadığı düdüklerle açıkca belli eden Mete Kalkavan;Hanousek’in pozisyonuna eş değer şekilde Trezeguet’in pozisyonunu es geçti.Yazık..! Oyunu gittikçe rakip ceza alanına yığan Trabzonspor çok sayıda pozisyon üretti.Defans cansiparane karşı koydu,Günay harika kurtarışlar yaptı.Ama hakem Mete Kalkavan ev sahibine üç puan için şartlanmıştı.Ceza alanı içinde yapılan bariz faul sonrası Martra’nın dokunuşuna da gol düdüğü çalarak skoru belirledi.Katliam vardı Trabzonda.
Evet..Trabzonspor üstün oynadı bu bir gerçek.Gaziantep Futbol Kulübü oyuncuları da güçlerinin farkında olarak puan için inanılmaz mücadele etti.Ahh.. bir de kenardan gelenler yeterince destek olabilseydi…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
M. Bedrettin Ay Arşivi