Mehmet Erol Maraş

Mehmet Erol Maraş

Şahin ağlayarak, Türkiye’yi ağlattı - Hayatlarını kaybeden şehitlerimizi unutmayalım

Aslında ne yazacağımı, neleri kaleme alacağımı saatlerce düşünerek yazıyorum, siliyorum ve tekrar yazıyorum. Çünkü, bu kazayı yazmak, anlatmak o kadar zor ki; inanın içim parçalanıyor. Yüreğim yanıyor. Otoyolda kaybettiğimiz canlarımız var. Gencecik evlatlarımız var. Geçtiğimiz Cumartesi günü yaşanan bir trafik kazasına yardım için koşan, yaralılara müdahale etmek için cansiperane çalışan İtfaiye erleri, sağlık personelleri ve meslektaşımız İHA muhabirleri yüreklerimizi dağladı. Bu isimler görevlerini yapmak için var güçleriyle çalışırken bir otobüsün kurbanı oluyorlar. İnanın görüntüleri izlerken, haberleri yazarken gözyaşlarımıza hakim olamadık. Halen bu cümlelere yazarken içim buruk, gözlerim yaşlı…

FATMA ŞAHİN’İN AĞLAMASI TÜRKİYE’Yİ AĞLATTI

Cumartesi günü yaşanan elim bir trafik kazası sonrasında yardıma koşan ve bu olay yerinde ikinci bir kazaya kurban giden itfaiye erleri, ambulans görevlileri ile İHA muhabirlerinin cenazelerini uğurlama töreninde dikkat çeken bir görüntü vardı. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, duygularına, gözyaşlarına hakim olamadı. Onun gibi tüm Türkiye gerçekten iki gün şok yaşadı ve hüngür hüngür ağladı. Niye, Fatma hanım bir anne ve bir şehrin Başkanı. Bu ülkede bakanlık yapmış değerli bir siyasetçi. Onun üzüntülü hali, onun ağlaması, kelimelerinin boğazında düğümlenmesi hepimizi ağlattı. Fatma Şahin Başkanın gözyaşları tüm ülkede herkesi derinden üzdü. Çünkü, kaybettiğimiz gençlerimiz vardı. Kaybettiğimiz canlarımız vardı.

ONLAR BİRER ŞEHİT, ŞİMDİ DESTEK ZAMANI

Gerek sağlık personelleri, gerek itfaiye personeli ve gerekse İHA muhabirleri onlar birer şehit olarak görülmeli. Çünkü, görevlerinin başında ‘Can kurtaralım” derken canlarından oldular. Bu 8 evladımız artık aramızda yok. Mekanları Cennet Olsun… Ancak bu saatten sonra yetkililere büyük görev düşüyor. Bu insanlar nasıl geçiniyor, evleri var mı? Çocukları ne yapıyor? işte bunlar için harekete geçmek gerekiyor. Bu saatten sonra şehrimizin önde gelenlerinin duyarlı davranması gerekiyor. Umarım unutulmaz ve bu şehitlerimize destek sağlanır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mehmet Erol Maraş Arşivi