Yol Haritası..!

Bu karşılaşma benim açımdan şu şekilde önemliydi. Deplasman sayılan İki maçta alınan dört puanın üstüne, bu maçtan çıkacak üç puan önümüzdeki sezonun en önemli yol göstergesi olacaktı. Çünkü üçüde deplasman sayılacak ilk üç haftada yedi puan ile bazı mesajlar verecekti.
Şöyle düşünün ;
Geçen sezon bu takım tüm deplasmanlarda sadece altı puan toplarken, daha şimdiden üç maçta yedi puan aldı.
Geçtiğimiz sezon ki çöp transferlerin aksine Markoviç, Mustafa, Hamusek, Abdülkadir Parmak ve özellikle Jevtoviç takıma hem uyum, hem katkı sağladılar.
Bu takımın omurgasında Günay, Papy, Ertuğrul, Tosca Maksim'de zaten sorun yoktu, sıkıntı üç yıldır gelen transferlerin bunlara hiç destek olmamasıydı. Ama şu ana kadar sezon başındaki görüntü takımda kadro derinliği ve rekabetinin çok olumlu olduğu. Bunların yanına daha Abdülkadir Parmak, Arda, Tosca, Pekart katkı verecek, yani kulübede zengin.
Bu galibiyet hem başkan, yönetime, hem teknik heyete, hem futbolcu grubuna, hemde taraftarlara inanılmaz bir özgüven sağladı.
Ama bu takımın katedeceği daha çok mesafe var. Çünkü özellikle gol yollarında eksiğiz, şöyle düşünün geçtiğimiz hafta Ankaragücü, dün Hatayspor ve ilk hafta Sivasspor önünde inanılmaz goller kaçırdık, topu iki direğin arasından geçirmede zorlandık ve Sivasspor'a, Ankaragücü'ne, Hatayspor'a pozisyonlar verdik.
İyi bir golcümüz yada ofansif gücümüz daha güçlü olsa bu karşılaşmalar tek farklı değil, rakipleri, dörtlük, beşlik yapardık.
Bir Antalyasporlu Hacıraigt bizde olsa düşünün. Hele bir virtiöz Maksim elinizdeyken.
Özlemişiz üst üste böyle serileri, puanları, galibiyetleri, sevinçleri bir günlükde olsa puan zirvesinin tepesinde olmayı. Şimdi şımarmadan, ayağımızı yere basarak aynı mücade, aynı takım ruhu, arkadaşlık ile devam.
Tabikii inşallah üç yıllık kontratı kapan Figaro yeniden sahaya döner, Peckart'ta katkı yapar.
Evet navigasyon kuruldu ve geçen yılın aksine dipleri değil, yukarıları gösteriyor.
Birde maç sonrası Soyunma odasındaki elleri kalbinde olan resmi kim düşünmüşse Şehitlerimiz ve aileleri, şehrin acılarına ortak olmalarını resmetmeleri nedeniyle teşekkürler. Çünkü bazen söz biter, yürek konuşur, bir resim herşeyi anlatır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kenan Yücel Arşivi