Demokrasi ve Milli Birlik Günü

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü artık tüm ülkede olduğu gibi Gaziantep'te de çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. 15 Temmuz 2016 yılında yaşadığımız o tablo gerçektende bizleri derinden üzdü. Darbe girişiminin  olduğu O gece, tüm ülke ayaklandı herkes ülkesine, bayrağına sahip çıktı.

Türkiye'de 15 Temmuz 2016'da yaşanan hain darbe girişimi dolayısıyla her yıl 15 Temmuz günü "Demokrasi ve Milli Birlik Günü" olarak anılıyor. Türk halkının demokrasisine sahip çıktığı ve topyekun mücadeleye katıldığı 15 Temmuz bu yılda büyük bir coşku içinde kutlanacak. 15 Temmuz akşamı her zaman olduğu gibi Demokrasi meydanında yine büyük bir coşku ve Bayrağına ülkesine sahip çıkan insanlarla dolup taşacak. Bu yıl Cumhurbaşkanlığı ise Gaziantep'te kahramanlığın öyküsünü ve sergisini düzenleyecek.

Türkiye, Dünya'nın şu anda gözbebeği olmuş konumda. Herkesin takdirle karşıladığı ve bir yer. Ekonomide sıkıntı olsada, dünyanın en güzel yaşanabilir ülkesi Türkiye'dir. Herkesin ülkesine sahip çıkarak el birlirliğiyle daha güzel ve yaşanabilir bir ülke olması için gayret göstermemiz gerekiyor. Bunun için hep birlikte, omuz omuza ülkemizi yüceltmeye devam..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Enda Dölek Arşivi