Gaziantep FK keçeyi suya attı

Bırak Alanya maçını, takımın nasıl oynadığını ve neler yaptığını. Bu maçtan çok, Erol Bulut'un bu maçta sezon başından bu yana oynamayanları oynatması ve bu futbolcuların kaderini belirleyen bir maç olduğunu söylemek istiyorum. Merkel, Borven, Stankovski, Mirza, Hamza, Vetrih, Figuerideo gibi isimlerin durumu gözden geçirildi. Bu futbolculardan Mirza ve Figuerideo bir kenara koy hepsini gönderin gitsin. Zaten Erol Bulut'ta böyle düşünüyor.
Hele hele geçen hafta kulüpte ardı ardına gelen istifalar, yeni futbol yasası nedeniyle görevini bırakan isimler vardı. Tabi bunlar iş ciddiye binince çok sevdikleri işi bırakıp gidenler. Arkasından Erol Bulut'u göndermeyen yönetimin açıklaması ve Bulut ile mecburen devam kararı alınması şaşırttı herkesi. Ve yeni sezonda da tüm planı yine Erol Bulut'un yapacağı açıkça ortada. O zaman yeni sezonda da vay bu takımın haline. Çünkü Alanyaspor maçında oynayan oyuncuları buraya getiren Erol Bulut idi. Ve Yeni sezonda da öyle olacak.
Yukarıda söylediğim gibi bu takım keçeyi suya atmış çıkan yerini taşlıyor. Şu Alanyaspor maçında oynayan oyuncuları görünce bu takımın aldığı sonuçlar gerçekten büyük bir başarı. Burada ligi tamamlamak gerçekten çok büyük bir başarı. Bu transferleri yapana plaket takdim etmek gerekiyor. Şu takımın geldiği nokta çok üzücü. Umarım bu kulüp yeni sezonda da teknik direktör Erol Bulut'a teslim olmaz. Ama olacak gibi..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Teke Arşivi