Gaziantep FK'da bu transferleri ben yapmadım

Futbol yasası çıktı.. Artık öyle başkasına ait davulu kendi tokmağınla çalma dönemi bitti. Kim ne yaparsa kendisine. Çünkü tek kuruş harcamadan boy boy resim çektirip reklam yapılmayacak. Türk futbolunda artık işi bilenler olacak ve kulüplerin paraları har vurup harman savrulmayacak. Herkesin ayağını yorganına göre uzatma vakti. Çokta iyi oldu. Bu yasayla herkes yerliye ve az parayla çok iş yapmaya çalışacak. Çünkü, tüm kulüpler borç batağında. Bu bataklıktan kimsenin çıkacağı kalmadı. Türk futbolu her geçen gün daha da kötüye gidiyor. Bundan dolayı böyle bir yaptırımın olması lazım. Bu saatten sonra kulüplerde görev alacak başkan ve yönetici bulmak zor olacaktır. Çünkü atacakları her imzadan sorumlu olacaklar.
Bundan dolayı bir çok kulüpte olduğu gibi Gaziantep Futbol Kulübü'nde de yaprak dökümü başladı. Hemde başarısız geçen bir sezon bitmeden arka arkaya istifa mektupları kulübe gönderildi. Hemde bu takımın yetkili isimleri istifalarını gönderdi. Sezon boyunca takımla birebir ilgilenen yöneticiler, tek tek kulübü terk ediyor. Buda demek oluyor ki, yeni sezonda yeni bir yönetim olacak. Haa tabi listeye girecek isim olursa.
Fakat kafama takılan bir çok soru işareti olduğunu söylemek istiyorum. Peki, transferde yetkili olan, sezon başında alınıp takıma katkı sağlayamayan 15 yabancı transferinin, bu oyuncu ve teknik ekibe verilen paraların hesabını kim verecek. Şu anda yasa çıktı kaçalım demek kolay. İstifa bu işin en kolay yolu. Ama, Gaziantep şehrinin hayalleri, emekleri ne olacak. Bu şehrin parasının hesabını kim verecek. Kulübün başı sıkışınca Adil bey yetiş derken, Adil beye yazık değil mi? Bu takımın başarısızlığı önce yönetime sonra teknik direktör Erol Bulut ile ekibine yazılır. Ve istifaların Erol Bulut ile yeniden anlaşma yapıldığı güne denk getirilmesi şaşırttı beni. Haa buna hedef şaşırtma denir. Yani yasa için değil, Bulut kaldı diye istifa edildi algısı oluşturulması ilginç. Sezon başında 3 yıllık ve yılda 1 milyon 200 bin Euro karşılığında anlaşma sağlayanlar, Abi-kardeş anlaşırız diyenler şimdi neredeler. Yazık.. vallahi billahi bu kente ve şampiyonluk yolunda verilen emeklerle paralara yazık. Bu yıl harcanan paraya yazık...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Teke Arşivi