Kedi Maması Ekonomik Fiyatlarla Zoo.com.tr ‘de!

Kedi Maması Ekonomik Fiyatlarla Zoo.com.tr ‘de!

Kedinizin sağlıklı büyümesi söz konusu olduğunda mama tercihi önemlidir. Kedinize tam ve dengeli mamalar sunarak sağlıklı şekilde büyümesine destek olabilirsiniz. Bir mama satın alırken pek çok şeye odaklanmak gerekir. Bunlardan biri de mama satın alacağınız firmadır. Pet Shop ZOO ile kaliteli ve ekonomik alışverişin tadını çıkarırken diğer yandan da kedinizin sağlığını koruyabilirsiniz.

Kedi Maması Çeşitleri

Kediler için mama pek çok farklı şekillerde piyasaya sürülür. Bu mamaların hem şekilleri hem de aromaları farklı olur. Bir mama alırken ürünün tazeliğine mutlaka dikkat etmelisiniz. Taze olan mama besin değerlerini koruyan mamadır. Bu da kedinizin sağlıklı besleneceği anlamına gelir. Kedi maması satın alırken ürünün son tüketim zamanına da mutlaka bakmanız gerek. Böylece kediniz için güvenli ve doğru bir seçim yapmış olursunuz.

Ayrıca bir kedi maması kaliteli bir markanın ürünü olmalıdır. Kaliteli markaların mamaları besinsel açıdan yoğun, dengeli ve tam mamalar olmaktadır. Bu da kedinizin ihtiyacı olan besin bileşenlerini alacağı anlamına gelir. Mamanın kedinizin yaşına uygunluğu da önemli bir ayrıntıdır. Kediniz yetişkin ise ona özel olarak üretilen mamalardan almanız önemlidir. Bu durum yavru kedi ve yaşlı kedi için de geçerlidir. Ayrıca kediniz hassassa veya kısırlaştırılmış ise buna uygun mamalardan satın almanız gerekir. Yani bir mama seçiminde kedinizin özel durumunu da hesaba katmalısınız.

Mamalar arasından seçim yaparken şu detay da önemlidir: kedinizi sürekli olarak aynı tip mama ile beslememelisiniz. Kedinin sağlıklı beslenmesi adına kuru, yaş ve ödül mamalar gibi ürünlerle beslenmesi önemlidir.

Kuru Kedi Maması

Kedilerin en çok tükettiği mamalardan biri olan kuru kedi maması, kedinizin sağlık gereksinimine hitap etmelidir. Bir kuru mama mutlaka proteinler, sağlıklı yağlar ve vitaminler açısından zengin olarak formüle edilmiş olmalıdır. Aynı zamanda kedinin kolay ve pratik şekilde tüketimine uygun olmalıdır. Kedi kuru mama alırken ürünün kedinizin yaşına uygunluğuna kesinlikle bakmalısınız. Kedinizin özel ihtiyaçlarına ve yaşına hitap eden mama almanız şarttır.

Açık Kedi Maması

Aslında kuru mama olan açık kedi mamaları, kediler için kaliteli ve ekonomik bir tercihtir. Toplu mama almayı planlayanlar için ideal olan bu mama, ekonomik bir çözüm olarak dikkat çeker. Ancak açık mamanın tazeliği mühim bir konudur. Bu yüzden de güvenilir yerlerden açık mama satın alınması gerekir. Pet Shop ZOO’dan açık mama alabilir, kedinizin sağlığını koruyabilirsiniz.

Konserve Kedi Maması

Kedi dostlarımızın severek tükettiği mamalardan biri de konserve kedi maması olur. Bu mamaları besin değeri bir hayli yüksektir. Buna ek olarak konserve mamaların en önemli özelliği nem açısından yoğun olmalarıdır. Konserve mamalar ile düzenli beslenen kedilerin böbrek ve sindirim fonksiyonları desteklenir. Çünkü kedinizin sıvı alımını destekler. Bu nedenle kedinizin sağlıklı kalması adına ona düzenli şekilde bu mamadan sağlamanız önem arz eder. Bir konserve kedi mamasının aroması, kedinizin damak tadına hitap edebilmelidir. Bu sayede kediniz kedi konservesi tüketirken mutlu olacaktır.

Yaş Kedi Maması

Konserve mamalar yaş kedi maması şeklinde de bilinir. Bu mamalar kedinin sağlıklı gelişimi açısından önemli olan mama çeşitleri arasında yer alır. Kedinin büyümesi ve gelişimi adına düzenli olarak yaş kedi maması tüketimi şarttır. Bu mamayı kedinize sade şekilde verebileceğiniz gibi kuru mamanın içine karıştırarak da sunabilirsiniz.

Ödül Kedi Maması

Kedilerin beğenerek tükettiği mamalardan olan ödül kedi mamaları, özellikle eğitim sürecinde önemlidir. Kedi eğitimlerinin önemli bir parçası olan bu mama çeşitleri, mutlaka kedinin sağlığını destekleyen bir formülasyon içermelidir. Kedinin kilo kontrolü açısından da kedi ödüllerinin sevimli dostlarımıza ölçülü şekilde sunulması önemli bir detaydır. Son olarak ödül maması, kedi dostunuzun damak tadına hitap eden bir formül olmalıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.