Gaziantep Asayiş Haberleri...

Gaziantep Asayiş Haberleri...
Son Dakika Haber...Gaziantep Asayiş Haberleri...

Gaziantep'te hırsızlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 45 şüpheliden 11'i tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Asayiş Şube Hırsızlık Büro Amirliği ve Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 7-8 Mart tarihlerindeki 36 hırsızlık olayını aydınlatmak için çalışma başlattı.


Teknik ve fiziki takibin ardından olaylarla ilgili 45 şüpheli, çeşitli adreslerde yakalandı. Bazılarının suçüstü yakalandığı zanlıların adreslerindeki aramada ise çok sayıda çalıntı malzeme ele geçirildi.


Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 45 zanlıdan 11'i çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı, 8'i adli kontrol şartıyla, diğerleri ise savcılık işleminin ardından serbest bırakıldı.

-------------

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce narkotik suçların engellenmesi ve sokak satıcılarının yakalanmasına yönelik Cumhuriyet Başsavcılığımız Koordinesinde 09.03.2022 tarihinde ilimiz merkezinde 19 ikamete yapılan operasyonda;

 

196 gram metamfetamin

1000 paket gümrük kaçağı sigara

4 adet pompalı tüfek

2 adet kurusıkı tabanca

1 adet ruhsatsız tabanca

38 adet fişek ele geçirilmiş, yakalanan 6 şüpheli şahıs hakkında yasal başlatılmıştır.

 

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü olarak, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan, nakleden, kullanan, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi zehirlemeye çalışan şüpheliler ile mücadelemiz kararlılıkla devam etmektedir.

---------

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce narkotik suçlarla mücadele kapsamında Cumhuriyet Başsavcılığımız koordinesinde 09.03.2022 tarihinde bir araçta yapılan aramada,

11 kilo 150 gram metamfetamin ele geçirilmiş, yakalanan 3 şüpheli şahıstan 2’si sevk edildiği Adli Mercilerce tutuklanmış, 1 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü olarak, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan, nakleden, kullanan, geleceğimiz olan çocuklarımızı ve gençlerimizi zehirlemeye çalışan şüpheliler ile mücadelemiz kararlılıkla devam etmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.