Sosyal Medyada Günün Konusu: Gülşen kucağa oturmuş..Gülşen'in kucağına oturduğu kişi kim?

Sosyal Medyada Günün Konusu: Gülşen kucağa oturmuş..Gülşen'in kucağına oturduğu kişi kim?
Sahne performansı ve stili yine adından söz ettiren Gülşen, "Bergen" filmi için yorumladığı "Sen Affetsen Ben Affetmem"i seslendirdi.

Gülşen'in dün akşam Zorlu PSM'de verdiği konserde kucağına oturduğu kişi merak konusu olmuştu. O kişinin kimliği ortaya çıktı. İşte olay yaratan Gülşen konserinin perde arkası...

Şarkıcı Gülşen, dün gece Zorlu PSM'de sahne aldı.

Sahne performansı ve stili yine adından söz ettiren Gülşen, "Bergen" filmi için yorumladığı "Sen Affetsen Ben Affetmem"i seslendirdi.

Bergen'in hayatına değinen Gülşen, "Acılarla dolu bir hayat ve bir kadının yaşadıkları ve gelinen son nokta. Böyle bir hikayesi olması beni tabii ki bütün kadınlar adına çok üzüyor. Filmde Türk kadınlarının kaderini izlemiş oluyoruz. Yaşatılanları, dayatılanları ve yapılmaya çalışanları göreceksiniz. Tabii ki boyun eğmeyeceğiz ve bu cinayetleri durduracağız" ifadelerini kullandı.

Gülşen konserin ilerleyen dakikalarında seyircilerden birinin kucağına oturdu.

KİMLİĞİ ORTAYA ÇIKTI

O esnada seyircinin ise Gülşen'in kalçasına tokat atması dikkat çekti.

Snob Magazin'in özel haberine göre; Gülşen'in kucağına oturduğu kişinin Beymen'de Halkla İlişkiler Sorumlusu olarak çalışan Tolga Sezgin olduğu ortaya ortaya çıktı. Tolga Sezgin ile Gülşen'in yakın dost oldukları öğrenildi.

GÜLŞEN KİMDİR?

Tam ismi Gülşen Bayraktar olan Gülşen, 29 Mayıs 1976 tarihinde dünyaya gelmiştir ve Türk şarkıcı, şarkı yazarıdır.  Türkiye'de liste başı olan popüler şarkıları ile birlikte günümüz Türk pop müziğinin en çok dinlenen ve satan isimlerinden biri haline gelmiştir. Çapa'da doğup büyümüş olan Gülşen, Şehremini Anadolu Lisesi'ni bitirmiştir.

Lisenin ardından ise İstanbul Teknik Üniversitesi'nde konservatuvara girse de aynı esnada barlarda da çalıştığı için eğitimini yarıda bırakmıştır. 1995'te sahne aldığı bir barda keşfedilerek albüm teklifi alan isim Raks Müzik ile albüm anlaşması imzalamıştır.

1996yılında ilk albümü Be Adam ile çıkış yaparak adından söz ettirse de evliliğine odaklanması sonucunda birkaç sene müzikal kariyerini geri plana atmıştır. 2004 yılında dördüncü albümü Of... Of... ile daha büyük bir çıkış yapmış ve aynı adlı hit şarkıyla hem Altın Kelebek hem de Kral TV Video Müzik Ödülü kazanmıştır. MÜ-YAP sertifikalı Yurtta Aşk Cihanda Aşk (2006) albümünden sonra satış başarılarını sürdürerek Beni Durdursan mı? (2013) albümüyle Türkiye'de yılın en çok satanı olmuştur, bunu senenin en çok satan ikinci albümü olan Bangır Bangır (2015) takip etmiştir.

"Yurtta Aşk Cihanda Aşk", "Bi' An Gel", " Yeni Biri", "Sözde Ayrılık", "Yatcaz Kalkcaz Ordayım", "Kardan Adam", "İltimas", "Bangır Bangır" ve "Bir İhtimal Biliyorum" şarkılarıyla Türkiye Resmi Listesi'nde haftalarca bir numarada kalmıştır.

Şarkılarının yanında müzik eleştirmenlerinden olumlu geri dönüşler alan şarkı yazarı kimliğiyle de öne çıkmış olan şarkıcı Gülşen, özellikle kariyerinin erken döneminden sonra kendi yazdığı şarkıları seslendirmeye başlamıştır ve meslektaşları için liste başarıları yakalayan pek çok hit şarkı hazırlamıştır. 2015' yılında YouTube'da en çok izlenen Türk şarkıcı olurken sonraki sene tek bir video klibi iki yüz milyonun üzerinde izlenmiş olan ilk Türk şarkıcı olma unvanına erişmiştir.

Gülşen, bugüne dek altı Altın Kelebek ve dokuz Kral Türkiye Müzik Ödülü dahil olmak üzere pek çok farklı ödül kazanmıştır.

GÜLŞEN'İN ÖZEL HAYATI

Türkiye'nin sevilen şarkıcısı Gülşen, 1997 ile 2000 yılları arasında Murat Varol ile bir evlilik yaptı. Daha sonra 2016 yılında son üç albümünün yapımcısı olan aranjör ve besteci Ozan Çolakoğlu ile dünyaevine girdi. İkilinin Azur Benan ismindeki çocuğu, Ocak 2017'de Şişli'de dünyaya geldi.

haberler.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.