Emeklilerin Yüzü Gülecek! Ödemeler Bugün Başladı! 5.250 TL İçin Başvurular Rekor Kırdı!

Emeklilerin Yüzü Gülecek! Ödemeler Bugün Başladı! 5.250 TL İçin Başvurular Rekor Kırdı!
TEB, yeni kredi döneminde emeklileri ilgilendiren müjde niteliğinde bir haber paylaştı. Banka, milyonlarca emekliye 5.250 liralık ekstra ödeme dağıtacağını açıkladı. Haberi alan emekliler, vakit kaybetmeden TEB şubelerine akın ettiler. İşte, TEB tarafından emeklilere özel olarak planlanan 5.250 liralık ekstra ödeme kampanyası.

Yeni kredi döneminde müşteri kitlesini artırmak isteyen bankalar, kampanya ve fırsat açıklamaları yapmaya devam ediyorlar. Fırsat haberlerine bir yenisi daha eklendi ve Türkiye Ekonomi Bankası, emekliler için müjde niteliğinde bir fırsat duyurdu.

Türkiye Ekonomi Bankası tarafından yapılan duyuru, milyonlarca emekliyi sevince boğarken hayat pahalılığının arttığı son günlerde ekonomiye destek adımı olarak görüldü. Emekliler için toplamda 5.250 lira ödeme yapacağını belirten TEB, kampanyanın detaylarını da tek tek açıkladı. İşte, başvuru sayısı nedeniyle rekor kıran TEB ödemesinin merak edilen tüm detayları.


TEB’den Emeklilere 5 Bin 250 Lira Ödeme Yapılacak!

TEB, milyonlarca emekliyi ilgilendiren ödeme haberini geçtiğimiz günlerde paylaştı. Banka, maaşını TEB’e taşıyarak 3 yıl kalma sözü veren herkese 2 bin 750 lira nakit ödeme yapılacağını duyurdu. Bu gelişmelerin yanı sıra TEB’e emekli yakınlarını getirenlere de her getirdiği kişi için 250 lira ve toplamda 2.500 lira ödeme yapılacağı bildirildi. Bu nedenle emeklilerin toplamda 5 bin 250 liralık bir ödeme alabilecekleri duyuruldu. Haberi alan emekliler, geri ödemesiz kampanya fırsatını duyunca TEB şubelerine akın ettiler. Rekor sayıda başvuru alan kampanya için sınırlı bir süre belirlendi. Bu nedenle ödeme almak isteyen emekli vatandaşların ellerini çabuk tutmaları gerekiyor. 

Kampanya Taahhütnamesi Dijital Olarak Onaylanabilecek!

Kampanya döneminde sağlanan ek promosyon, emekli maaşını TEB firmasına taşıyacak müşteriler için geçerli olup taahhüdünü 36 aylık bir süreçte tamamlayan herkes, ekstra ödemeyi almaya hak kazanabilmektedir. Bu durum, her ne kadar TEB şubelerinden gerçekleştirilebiliyor olsa da yeni dönemde dijital olarak da kullanıcılara sunulmaktadır.

TEB bankasından ekstra ödeme almak isteyen müşteriler, kampanya başvurusunda bulundukları andan itibaren 36 aylık taahhütnameyi ve kampanya ek taahhütnamesini dijital olarak onaylayabilmektedirler. Bunun için TEB’in internet sitesine giriş yapmanız ve başvuru sayfasındaki dijital formu onaylamanız yeterli olacaktır. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.