Son Dakika Haber...Gaziantep’te günlük kaç telefon dolandırıcılığı var? Hangi işadamları dolandırıldı?

Son Dakika Haber...Gaziantep’te günlük kaç telefon dolandırıcılığı var? Hangi işadamları dolandırıldı?
Son günlerde Türkiye’nin gündeminden düşmeyen ve genellikle günlük 50 ile 70 arasında telefon dolandırıcılığı yapıldığı öğrenilirken Gaziantep’te zaman zaman telefon dolandırıcılığının devam ettiği belirtildi.

Son günlerde Türkiye’nin gündeminden düşmeyen ve genellikle günlük 50 ile 70 arasında telefon dolandırıcılığı yapıldığı öğrenilirken Gaziantep’te zaman zaman telefon dolandırıcılığının devam ettiği belirtildi. Telefon dolandırıcıları genellikle ilk önce tuzak kuracakları insanların mal varlıklarını ve yaşam modellerini tespit ettikten sonra ava çıktıkları dikkat çekti. Gaziantep Emniyet-Jandarma birimleri sürekli telefon dolandırıcılarıyla ilgili uyarılar yapmasına rağmen dolandırıcılar yeni taktik ve teknikler bularak vatandaşları dolandırmaya devam ettikleri öğrenildi.

GAZİANTEP’TE İŞADAMLARI TUZAĞA DÜŞTÜ MÜ?

Türkiye’nin en çok Fetöcü ve yasadışı örgüt PKK’lıların bulunduğu şehirlerden birisi olan Gaziantep’te genellikle 2017-2018-2019-2020-2021 yıllarında bir çok işadamını “Siz fetöcüsünüz, hakkınızda terör suçlaması var. Ayrıca aynı şekilde yasa dışı PKK terör örgütüylede bulunduğunuzu öğrendik. O nedenle, biz size yardımcı olmak için bankadaki ve diğer değerli eşyelar konusunda korumak için size yardımcı olacağız” diyerek tuzağa düşürdükleri ve üç kuyumcu ile bir işadamı ile bir çok vatandaşı dolandırdıkları ileri sürüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.