İnegöl Mobilya Markalaşıyor

İnegöl Mobilya Markalaşıyor

 İnegöl mobilya çeşitleri uzun yıllardır tüm Türkiye’de kullanılmaktadır. Bursa’nın İnegöl ilçesinde imal edilerek kullanıma sunulan ürünler, yaşam alanlarının en temel parçalarından birisi olmakta, hayata zenginlik katmaktadır.

Mobilyaların en temel amacı yaşam konforunu arttırmaktır. Bu nedenle evlerin ya da iş yerlerinin özelliklerine, kullanım ihtiyacına göre tasarımlar yapılır. İnegöl mobilya üreticileri tasarımlarında pek çok detaya dikkat etmekle birlikte kullanım amacını ve alışkanlıklarını öncelik kabul ediyorlar. Bu sayede İnegöl mobilyalar ile hem bütün bir evinizin işlevselliğini arttırabiliyor hem de her odanızın işlevselliğini en üst seviyeye taşıyabiliyorsunuz.

İnegöl mobilya modelleri aynı zamanda estetik yönüyle de fark yaratıyor. Tasarımcılar bir mobilyanın evlerin ve odaların dekorasyonunda büyük pay sahibi olduğu bilinciyle hareket ediyorlar. Onlarca farklı modelde, desende ve dokuda ürünler yanında sınırsız renk alternatifi sağlıyorlar. Böylece evlerinizi tarzınıza en uygun biçimde dekore edebiliyorsunuz. Halılarınız, perdeleriniz, duvarlarınız ya da diğer bütün alanlarınızla uyumlu renklerde mobilya gruplarını İnegöl mobilyalarında görebiliyorsunuz.

İnegöl Mobilya Modelleri

İnegöl mobilya modelleri her yıl yeni baştan yenileniyor. Tasarımcılar her sezon kullanıcıların karşısına çeşitli alternatiflerle çıkabilmek adına yoğun çaba sarf ediyor. Üstün işçilik, kaliteli malzeme ve zengin tasarım yepyeni modellerde kendini gösteriyor.

Her ne kadar modeller çoğalsa da en temelde İnegöl mobilya modelleri bazı kategorilerde birleşiyor. Bunlar aynı zamanda en temel dekorasyon modellerini oluşturuyor:

Modern mobilya modelleri,

Klasik mobilya modelleri,

Premium mobilya modelleri,

Retro mobilya modelleri,

Avangart mobilya modelleri.

Bütün bu mobilya modelleri içinde her markanın yüzlerce farklı ürünü yer alıyor. Böylece evinizin, odanızın tarzının nasıl olmasına karar verdikten sonra modeller arasında seçim yapabiliyorsunuz. Üstelik İnegöl mobilya modellerine sahip olmak için dijital kanalları kullanabiliyorsunuz. İnegöl Store adlı firma uzun yıllar ilçede mobilya imalat sektörünün içinde bulunup fiziki mağazalarda hizmet verdikten sonra dijital mağazacılığa da adım atmış. İnegöl mobilyalarını tüm dünyaya tanıtmak amacıyla yola çıkan firma, Avrupa’nın pek çok ülkesine ve Türkiye’nin her yerine mobilya sevkiyatı yapıyor. Operasyon süreçlerini doğrudan İnegöl’den yürütüyor.

Fiyatları

Fiyatları ile olduğu kadar mobilya modelleriyle de öne çıkan İnegöl Store bir evin ihtiyacı olabilecek her türlü mobilya grubuna dair çok geniş bir seçenek sunuyor. Eğer yeni evlenecek ve evinizi yeni kuracaksanız kolaylıkla İnegöl mobilya düğün paketleri arasından seçim yapabilirsiniz.

Düğün paketleri içinde yatak odası takımı, salon takımı, yemek odası takımı gibi evlerde gerek olacak en temel mobilyalar tam takım halinde bulunuyor. Her düğün paketi birbiriyle uyumlu tasarımlara sahip olduğu için bütün bir evinizi tarzınıza göre dayayıp döşeyebiliyorsunuz. Paketlerin içindeki modellerde dilediğiniz ürünleri çıkarıp değişiklikler yapabiliyor, böylece odalarınızın ölçüsüne ve kullanım tarzınıza göre takımları dizayn edebiliyorsunuz.

Firma ayrıca koltuk takımları ile salonlarınızı, oturma odalarınızı son derece konforlu ve estetik hala getirecek seçenekler sunuyor. Yemek odası modelleri ile gerek ev ahalisi gerekse misafirlerinizle en güzel lezzetleri tadarken hoş sohbetler edebileceğiniz alanlara sahip olabiliyorsunuz. Köşe koltuk takımları ile daha sportif alanlar yaratabiliyor, alanlarınızı daha verimli kullanabiliyorsunuz.

İnegöl mobilya yatak odası modelleriyle konforlu ve şık odalar yapabiliyor, eşyalarınızı güvenle saklayacağınız alanlar oluşturabiliyorsunuz. Sandalye, TV ünitesi, sehpa, genç odası, çocuk odası, bebek odası, zigon sehpa ve daha pek çok kategoride son derece uygun fiyatlara alışveriş yapabiliyorsunuz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.