Son Dakika: Gaziantep'te Ulaşıma Zam Haberi!Gaziantep'te Halk Otobüsleri İsyanda! 6 liradan aşağısı bizi kurtarmaz!”...Youmlarınız...

Son Dakika: Gaziantep'te Ulaşıma Zam Haberi!Gaziantep'te Halk Otobüsleri İsyanda! 6 liradan aşağısı bizi kurtarmaz!”...Youmlarınız...
Art arda gelen akaryakıt ve otomobil parça zamları sonrası Gaziantep'te özel halk otobüsü sahipleri isyan etti.

“ 210 LİRAYA DOLDURDUĞUM DEPOYU ŞU AN DA 675 LİRAYA DOLDURUYORUM”

Gaziantep Olay Medya Grubu'nu arayan Halk otobüsü sahibi  “Gelen mazot ve parça fiyatları bir hayli yükseldi. Benim bir ay önceki almış olduğum salıncak 400 lira iken şu an 550 lira. Bunun gibi birçok örnek daha verebilirim. Her şey fahiş fiyat içinde arttı. Bana 3 buçuk lira almaya başladığım zaman 210 liraya doldururken şu an da 675 liraya dolduruyorum” sözlerini dile getirdi.

"5 LİRADAN AŞAĞI BİZİ KURTARMAZ"

Bir başka dolmuş esnaflarından Mehmet Gül, “Şoför esnafın hali içler acısı. 280 km yola 400 lira yakıt alıyoruz. Ya gelen zamlara bir çare yapılması gerek ya da bize zam yapılmalı. Gelen mazot ve parça zamları sonrası 5 liradan aşağı bir ücret günümüzü kurtarmıyor” İfadesini kullandı.

Gaziantep'te vatandaş zam haberine hakverdi “Adamlar haklı. Akşam yatıyoruz 8 lira sabah kalkıyoruz 8 lira 40 kuruş LPG, Mazot desen 13 lira sabah kalkıyoruz 14 lira. Onlarda sonuçta aile geçindiriyor” sözlerini dile getirirken bir başka vatandaş ise , “Bu kadarda olmaz yani başka bir şey de demek istemiyorum. Zam üzerine zam” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.