Luka Stankovski Gaziantep FK'yle FK'4.5+1 yıllık imzaladı

Luka Stankovski Gaziantep FK'yle FK'4.5+1 yıllık imzaladı
Devre arası transfer döneminde eksiklerini gidermek üzere harekete geçen Gaziantep Futbol Kulübü, Makedonya’dan renklerine kattığı Luka Stankovski Gaziantep’e geldi. Kulüp Başkanı Cevdet Akınal ve yöneticilerle görüşen 20 yaşındaki genç oyuncu kendisini 4.5+1 yıllığına Gaziantep FK’lı yapan imzayı attı.

Gaziantep Futbol Kulübü, 2002 doğumlu Makedon futbolcu Luka Stankovski ile anlaşmaya vardı.
Makedonya futbolunda geleceğin en potansiyelleri futbolcuları arasında gösterilen Stankovski, önceki gün Acıbadem Altunizade Hastanesi'nde gerçekleştirilen sağlık kontrollerini başarıyla tamamladıktan sonra Gaziantep'e gelerek 4.5+1 yıllık anlaşma imzalandı.


 
Kulüp Başkanı Cevdet Akınal, Başkan Yardımcı Ahmet Fikret Kileci ve Genel Sekreter Erhan Özmen’in de katıldığı imza töreniyle birlikte genç yıldız adayı resmi sözleşmeye imza attı. 

“ÇOK BÜYÜK BİR YILDIZ ADAYINI ARAMIZA KATTIK”
İmza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Cevdet Akınal, “Luka Stankovski kulüp olarak bir süredir yakından takip ettiğimiz bir futbolcuydu. Gerek ülkesi ve gerekse de Avrupa’da yakından bilinen ve  geleceğin en büyük potansiyelli futbolcularından birisi olarak gösteriliyor. Kulübümüze böyle önemli bir genç yeteneği katmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu transfer için bir süre önce yönetici arkadaşlarımız Fikret Kileci, Erhan Özmen ve CEO’muz Erhan Yüksek Makedonya’ya giderek oyuncunun hem ailesini hem de kulübünü ikna etmeyi başardılar. Çok önemli bir transfere imza attığımızı düşünüyorum, bu transferin hepimize hayırlı olmasını diliyorum. Luka’ya da aramıza bir kez daha hoş geldin diyor, başarılar diliyorum” diyerek sözlerini noktaladı.  

Luka Stankovski kimdir?
2 Eylül 2002 yılında Makedonya’nın Skopje kentinde dünyaya gelen Luka, futbola Vardar alt yapısında başladı. 2015 yılında Rabotnicki kulübüne transfer olan başarılı orta saha, burada gösterdiği performansla adından söz ettirmeyi başardı. Merkez orta saha mevkisinde forma giyen ve 1,90 cm’lik boyuna rağmen oyun tekniğiyle ön plana çıkan Luka, kariyerinde 48 resmi karşılaşmaya çıkıp 11 kez gol sevinci yaşadı. Makedonya Milli Takımının alt yaş kategorilerinde de forma giyen yıldız adayı, önümüzdeki yıllarda kırmızı-siyahlı armamızın başarısı için ter dökecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.