Mesut Ölçal ölümünün 12. yıldönümünde anıldı

Mesut Ölçal ölümünün 12. yıldönümünde anıldı
30 yıla yakın Gaziantep Ticaret Odası’nda Genel Sekreterlik görevinde bulunan merhum Mesut Ölçal, ölümünün 12. yıldönümünde anıldı.

30 yıla yakın Gaziantep Ticaret Odası’nda Genel Sekreterlik yapan ve 2009 yılında vefat eden sevilen isim Mesut Ölçal, ölümünün 12. yıldönümü nedeniyle ailesi, kendi aralarında bir anma töreni düzenledi.


MESUT ÖLÇAL KİMDİR?
1956 yılında Gaziantep’te doğan Mesut Ölçal, ilk, orta ve lise öğrenimini Gaziantep’te tamamladı. Daha sonra İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun oldu. Bir müddet serbest çalıştıktan sonra Gaziantep Ticaret ve Sanayi Odası’nda göreve başladı. 1984 yılından beri Gaziantep Ticaret Odası Genel Sekreterliği görevini yürütmekteydi.
Yurtiçinde ve yurtdışında sık sık mesleki tetkik ve incelemelerde bulunan Ölçal, gerek Gaziantep’te gerekse il dışında çeşitli komisyon ve kurullarda görev yapmaktadır. Turizm Derneği, Tüketici Derneği, Kalite Derneği, İktisat Fakültesi Mezunlar Cemiyeti, Türkiye Turizm Yazarları ve Gazeteciler Derneği ve Gaziantep Kulübü üyesi olup, en son olarak Gaziantep Fahri Trafik Müfettişleri Derneği’ni kurarak Kurucu Başkanlık ve Gaziantep Tüketiciyi Koruma Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.