Son Dakika: 21 Aralık koronavirüs tablosu açıklandı...Gaziantep'te Son Durum Ne?

Son Dakika: 21 Aralık koronavirüs tablosu açıklandı...Gaziantep'te Son Durum Ne?
21 Aralık Türkiye'nin güncel koronavirüs verileri açıklandı Gaziantep'te Aşıda Son Durum Ne?oronavirüs nedeniyle son 24 saatte 187 kişi hayatını kaybetti, yeni vaka sayısı ise 19 bin 859 oldu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Can kayıplarımız, vaka sayılarımız azalmaya başladı. Salgınla mücadelemizde genel olarak bir üstünlük elde etmeye başladık. Bunları telafi ederek önümüzü açmamız da, kısmen, durumu aşı ve tedbirle kontrol altına almamıza bağlı." dedi.

Gaziante'te Son dakika haberine göre 21 Aralık 2021 Türkiye'nin güncel koronavirüs verileri açıklandı.

Türkiye'de son 24 saatte 353 bin 152 Kovid-19 testi yapıldı, 19 bin 859 kişinin testi pozitif çıktı, 187 kişi yaşamını yitirdi. İyileşen sayısı ise 25 bin 532 oldu.

AŞILAMA VERİLERİ
18 yaş ve üstü nüfusta ikinci doz aşı uygulananların oranı yüzde 82,56, birinci doz aşı yapılanların oranı yüzde 91,36 olarak kayıtlara geçti. Türkiye'de bugüne kadar uygulanan aşı miktarı 125 milyon 761 bin 472 doza yükseldi.


İLLERE GÖRE AŞILAMA
18 yaş ve üstü nüfusta en az iki doz aşı yaptıranların oranının en yüksek olduğu 10 il, Ordu, Osmaniye, Amasya, Muğla, Kırklareli, Çanakkale, Eskişehir, Balıkesir, Zonguldak ve Bartın oldu.

En az iki doz aşı uygulananların oranının en düşük olduğu iller ise Şanlıurfa, Batman, Siirt, Diyarbakır, Muş, Bingöl, Mardin, Bitlis, Ağrı ve Elazığ olarak sıralandı.

21 ARALIK KORONAVİRÜS TABLOSU

Son Dakika: 21 Aralık koronavirüs tablosu açıklandı...Gaziantep'te Son Durum Ne?

20 ARALIK KORONAVİRÜS TABLOSU

Türkiye'de dün (20 Aralık) koronavirüs nedeniyle 176 kişi hayatını kaybetmişti, günlük vaka sayısı ise 18 bin 762 olarak açıklanmıştı.

"ÜSTÜNLÜK ELDE ETMEYE BAŞLADIK"

Güncel verileri Twitter hesabından paylaşan  Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Can kayıplarımız, vaka sayılarımız azalmaya başladı. Salgınla mücadelemizde genel olarak bir üstünlük elde etmeye başladık. Salgının yol açtığı bazı dolaylı hasarlarsa sürüyor. Bunları telafi ederek önümüzü açmamız da, kısmen, durumu aşı ve tedbirle kontrol altına almamıza bağlı." ifadelerini kullandı.

Son Dakika: 21 Aralık koronavirüs tablosu açıklandı...Gaziantep'te Son Durum Ne?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.