Son Dakika...Sahte alkol Gaziantep'te öldürmeye devam ediyor

Son Dakika...Sahte alkol Gaziantep'te öldürmeye devam ediyor
Gaziantep'te sahte alkolden zehirlenen bir kişi tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Bu ölümle birlikte kentte son bir haftada sahte alkolden ölenlerin sayısı 5'e yükseldi.

Gaziantep'in Nizip ilçesinde 13-15 Aralık tarihleri arasında sahte içkiden zehirlendiği iddiasıyla hastaneye yatırılan ve durumu ağır olanlardan biri daha hayatını kaybetti. Nizip ilçesindeki özel bir hastanede tedavi gören 57 yaşındaki Mehmet K.'nin de hayatını kaybetmesiyle kentte sahte alkole bağlı ölümlerin sayısı 5'e yükseldi.


Cenazesi ailesine teslim edildi


Sahte alkole bağlı zehirlenme olayı sonrası Nizip ilçesindeki özel bir hastanede tedavi gören ve gece saatlerinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Mehmet K.'nin cansız bedeni, Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Cenaze, adli tıpta yapılan işlemlerinin ardından defnedilmek üzere ailesine teslim edildi. Cenazenin, Yeşilkent Mezarlığı'nda defnedileceği öğrenildi.

İkinci tutuklama


Nizip ilçesinde yapılan operasyonla gözaltına alınanlardan E.G.'nin tutuklanmasının ardından adli makamlara sevk edilen M.K., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Kentte, sahte alkol nedeniyle toplam 5 kişi hayatını kaybederken, 5 kişinin daha tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.