Son Dakika: Video Haber...Gaziantep Yasemin Erman Balsu’da şok intihar

Gaziantep Şehitkamil İlçesi Yasemin Erman Balsu Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencisi bir kız çocuğunun 3. Kattan atlayarak intihar ettiği öğrenildi.

Henüz neden intihar ettiği belli olmayan 10. Sınıf öğrencisi kız çocuğunun intiharı okulda şok etkisi yarattı. Olay yerine çağrılan ambulans ile Gaziantep Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi kaldırılan Y. Ö. ayaklarında kırık olduğu ve hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

İşte Ayıntılar...

Olay, öğle saatlerinden sonra Şehitkamil ilçesi Yasemin Erman Balsu Anadolu Lisesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, okulda eğitim-öğretim gören 15 yaşındaki 10. sınıf öğrencisi Yıldız Ö., bilinmeyen bir nedenle teneffüs esnasında 3. katta bulunan sınıfındaki oturduğu sıradan kalkarak pencereye yöneldi. Daha sonra pencereden kendini aşağı atan kız öğrenci yaralandı. Olayın ardından okuldaki öğrenciler ve öğretmenler tarafından polis ve sağlık ekiplerine bilgi verdi.

Ayaklarında kırık var, hayati tehlikesi yok.

İhbarın ardından bölgeye intikal eden 112 Acil Sağlık ekipleri, pencereden atlayarak yaralanan Yıldız Ö.'ye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Hastanede yapılan kontrollerde öğrencinin 2 ayağında da kırık oluştuğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Hastaneye kaldırılan öğrencinin tedavisi sürerken olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.