Son Dakika...Video Haber...Gaziantep’teki çekici cinayetinin sır perdesi çözüldü

Gaziantep'te bir çekici şoförü, aracıyla seyir halindeyken kendisini durduran iki şahıs tarafından vuruldu.

Gaziantep’te dün akşam saatlerinde Şehitkamil İlçesi 25 Aralık Sanayi sitesinde uzun yıllardan bu yana araç çekiciliği yapan Cesur Delgezenli,2 kişi tarafından aracından indirilerek kurşun sıkılarak öldürülmüştü.Gaziantep Emniyeti cinayet masası ekipleri cinayetin sır perdesini yoğun bir çalışma sonucunda çözdü.Çekici Cesur Delgezenli katilleri 2 kişi polis tarafından yakalandıktan sonra suçlarını itiraff ettiği "alacak verecek " yüzünden öldürüldüğü ileri sürüldü ve böylece çekici cinayetindeki öldürme nedeni de ortaya çıkmış oldu

Olay Nasıl Olmuştu?

Olay, akşam saatlerine doğru Şehitkamil ilçesi Sanayi Mahallesi 61 numaralı cadde üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, 27 ACR 372 plakalı çekici ile cadde üzerinde seyir halinde olan 27 yaşındaki Cesur Delgezenli, yaya olarak peşinden koşan iki kişi tarafından durduruldu. İki şahıs, daha sonra araçtan indirdikleri Cesur Delgezenli'nin göğüs bölgesine bir el ateş ettikten sonra olay yerinden kaçtı.

Kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti


Silah sesleri ile boğuşma seslerini duyan çevredeki vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil Sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbarın ardından bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, göğüs bölgesine isabet eden kurşunla ağır yaralanan Cesur Delgezenli'yi ilk müdahaleyi yaptıktan sonra özel bir hastaneye kaldırdı. Çekici şoförü, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden Cesur Delgezenli'nin cansız bedeni otopsi işlemleri için Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.