100.yılda 100 hayırsever kampanyasına vefalı destek!

100.yılda 100 hayırsever kampanyasına vefalı destek!
Gaziantep Valiliği tarafından başlatılan Eğitim Şehri Gaziantep projesi kapsamında 100. yılda 100 hayırsever kampanyasına Arap Sanayici ve İş adamları Derneği (ASSİAD) Başkanı Abdulgafur Salih Asfour’dan da destek geldi.

Gaziantep Valiliğinden yapılan açıklamada, "100.Yılda 100 Hayırsever kampanyamıza destekler büyüyerek devamediyor.Bugünün 6. protokolü, Şahinbeyİlçesine kazandırılacak 10 derslikli Anaokulu için Arap Sanayici İş AdamlarıDerneği ile imzalandı.Gaziantep’in geleceğine verdikleri destek için ASİAD’a teşekkür ediyoruz."denildi.

Vali Gül; "Alkışlıyorum."

Gaziantep Valisi Davut Gül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ASSİAD Başkanı Salih Asfour'a teşekkür ederek, "Hayırseverimiz Abdulgaffur Salih’le 10 derslikli protokolimzaladık.Desteklerinden dolayı teşekkür ederim .Yüzüncü Yılda Yüz Hayırsever "diye konuştu.

Asfour;" Bize bu fırsatı verdiğiniz için teşekkürler."

Arap Sanayici ve İş adamları Derneği (ASSİAD) Başkanı Abdulgafur Salih Asfour ise yaptığı açıklamada; GaziantepValisi Davut Gül'e ve Gazianteplilere teşekkür ederek, " Savaştan gelerek sizlere sığınan bizlere, evinizi, sofranızı ve kucağınızı açtınız. Sizlerin hakkını ödeyemeyiz. Bize bu fırsatı verdiğiniz için çok teşekkür ederiz."dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.